Článek na přání: Galaxy botky od El



Ahoj!
Rozhodla jsem se, že na tomhle blogu budu provozovat i rubriku pod názvem Článek na přání. Vždycky dvakrát do měsíce vyberu téma, o které si napíšete (takže už teď prosím pište náměty dolů do komentářů). Nemusí to být na téma kosmetické, ale možná bych byla i radši, kdyby bylo. Každopádně je to na vás :)
Trošku sobecky jsem si vybrala první téma já. Rozhodla jsem se, že udělám reklamu jedné hodně milé a talentované slečně, která si ji jistě zaslouží.
V poslední době se velmi rozmnožil Galaxy styl, který můžete vidět na tričkách, taškách, šátcích, nátělnících, prostě na všem na čem si vzpomenete. A když jsem jednou brouzdala po votocvohoz.cz, všimla jsem si, že jedna holčina dělá galaxy botky a bylo rozhodnuto.



Napsala jsem El, jestli by byl problém sehnat mi nějaké kecky (ještě obzvlášť s mojí malou velikostí nohy) a když mi napsala, že je uviděla v obchodě, poslala jsem jí peníze. Jasně, vždycky máte strach když platíte předem, ale tady jsem věděla a věřila, že se nic nestane. Vyšly mě celkem na 408 korun, což si myslím, není tak moc, když do toho musíte započítat tu práci, kterou si s tím El dá. Záleží to na druhu bot, ceně barvy atd. Dokonce mi El napsala, jestli chci dvacet korun zpátky, ale nechala jsem jí je :).

Peníze jsem jí poslala v pátek a ve středu jsem už měla boty doma, takže vážně super :).
Zatím jsem je využila jenom jednou, a to po cestě ze Stodolní (ha ha ha :D), protože po maturiťáku bych nedošla asi v podpatkách, ve kterých jsem přišla. Jinak zatím pořád pršelo (víte, jak je to s tím počasím) a myslím, že vytáhnout je ven v dešti není zrovna vhodné. Nechci si je zničit. Riziko, že by se barva smyla tam údajně není, jde mi spíš o samotné boty ;)

Kontakt na El: http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/14446-elche nebo ji můžete najít na facebooku má stránku Galaxy botky od El, kde si můžete prohlídnout její výtvory (dělá například i boty na podpatku!)

To by bylo snad vše, doufám, že jsem na nic nezapomněla.
Tady ještě pár fotek:





Štítky: , ,