Článek na přání: Můj obyčejný den


Zdravíčko :)
Čtrnáct dní uběhlo jako voda a je tady další článek na přání. Dnešní téma má v režii Kristýnka, která chtěla, abych popsala můj obyčejný den a přidala i nějaké fotky (bude jich hrozně málo, promiň ;D).

Můj obyčejný den začíná jako den každého jiného. Vykopat se z postele je pro mě téměř nadlidský výkon a trvá mi to několik minut, i když opravdu spěchám.



Potom samozřejmě následuje ranní hygiena a snídaně (sestřička říká, že jím pořád ;D). Pokud jdu do školy tak líčení, oblékání a pak směr tramvajová zastávka.

Přes rok trčím ve škole (jsem zvědavá, kolik tomu dám na vysoké muhehe ;D), pak jedu domů, učím se (protože já se večer učit nedokážu, učím se hned jak příjdu ze školy, po nějaké půlhodinkové pauze, kdy mi ještě mozek pracuje), nebo jsem chodila s holkama do obchoďáku, který jsem měla kousek od mojí střední (vysoká je taky hned u obchoďáku skoro ;D).
Když mám volno nebo prázdniny, venčím Cherry, nebo končím zase někde v obchoďáku, protože jsem shopaholička a miluji nakupování (jak už kosmetiky, oblečení, ale na potraviny mě vážně neužije - i když je pravda, že si dám strašně ráda Bubble Tea, kávu nebo UGO juice - vždycky se takhle rozmazluji).






YES! Našla jsem svoje jméno ;D.
Večer většinou zasedám k počítači, nebo noťasu (když mám prázdniny tak mnohem dřív, záleží, jestli mám co dělat, kam jít a tak...). Samozřejmě vévodí facebook a můj blog. To mám otevřené pořád :)



Někdy k tomu mám i mou malou pomocnici :D



No a pak jdu spát a toť celé :D.
Takže sečteno podtrženo, baví mě být s přáteli venku, nebo chodit na akce, ale zase na druhou stranu mám ráda i internet, protože tam mám své kamarády, svou sestřičku, novinky ze světa celebrit, blog a všechno co mě taky naplňuje :)
Baví mě ale být s rodinou, s Cherrynkou :)
A strašně mě nebaví škola...ale to asi nikoho ;D. Proto si teď snažím užít ty nejdelší prázdniny, které trvají 3 měsíce a něco, protože když máte střední školu hotovou, tak sranda končí :)

Byla bych moc ráda, kdyby jste mi napsali do komentářů nějaké téma, na které by měl být příští Článek na přání :) (Kikča může samozřejmě taky :))

Štítky: ,