Colors of the Rainbow TAG

Přeji příjemné sobotní dopoledne!
Dneska jsem tady zase s TAGem, který je momentálně na Youtube velmi rozšířený. Jedná se o Colors of the Rainbow TAG, chcete-li tak Barvy duhy TAG.
Na internetu kolují dvě formy, jedna kratší, která obsahuje 6 barev, druhá, delší jich má 8 + multibarevnou věc.

Podstatou tohoto TAGu je, že ke každé barvě přiřadíte jeden produkt (mám blog o kosmetice, tak použiji kosmetiku, ale klidně to může být cokoliv).

Snad vás to bude bavit :)

ČERVENÁ
Červenou barvu symbolizuje převážně rtěnka, a proto jsem se rozhodla být originální a zvolit jiný produkt. Vybrala jsem lak na nehty od New York Color (NYC) v odstínu 224 Times Square. Jedná se o červeno-oranžovou zářivou barvu a na nehtech vypadá opravdu božsky.



ORANŽOVÁ
Když se řekne oranžová, z kosmetiky mě napadne okamžitě makeup od Rimmel London Wake me up. Produkt sám oranžový sice není, ale jeho obal ano. Respektive uzávěr a pumpička. Jsem s ním velmi spokojená, a protože nejsem zvyklá si kupovat drahou kosmetiku, je to zatím nejlepší makeup, jaký jsem kdy měla.




ŽLUTÁ

Žlutý produkt jsem si koupila teprve tento týden, nemůžu tedy posoudit jaký je, ale na rtech vytváří docela pěkný efekt. Jedná se o lesk na rty značky Astor v odstínu 016 Yellow Diamond (Shine Deluxe Yewels).



ZELENÁ
Zelený produkt je pro mě naprostá pecka a určitě i objev tohoto měsíce! Okamžitě jsem se do ní zamilovala a to jsem ji měla pouze zatím dvakrát nebo třikrát na sobě. Jedná se o novou řasenku značky Rimmel London ScandalEyes Flex, která řasy nejen natočí, ale i prodlouží. Jsem s ní maximálně spokojená a můžu s klidem říct, že je to nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla.



MODRÁ
Zástupce modré barvy bude jednoznačně Veet. Nejsem moc fanoušek žiletek, proto jsem hledala něco, co bude mít stěrku (já jsem schopna pořezat se i s ní, natož s žiletkou :D) a našla jsem. Stačí nanést krém, počkat pět minut, setřít a je hotovo. Ostatní značky mě o tom nikdy nepřesvědčily. Chloupky šly špatně dolů, někdy po setření zůstaly tam kde byly, katastrofa. S tímhle jsem ale maximálně spokojená.



INDIGO
Indigo. Cosi mezi černou a tmavě modrou. Já zvolila pudr od Miss Sporty. Mám odstín 02 Medium. Určitě jsou na světě i lepší pudry, ale tady ten je použitelný.



FIALOVÁSnad jedinou fialovou věc, kromě laků, kterou mám doma, je fialová tužka na oči od NYC, kterou mám taky od tohoto týdne. Neměla jsem ji zatím na sobě, ale věřím, že bude skvělá. Obsahuje v sobě i stříbrné třpytky. Mám odstín 947 paparazii purple.



RŮŽOVÁ
Růžový produkt zastupuje zklidňující pleťová voda značky Garnier, řady Essentials. Obsahuje vodu z růží + provitamin B5. Na obličej se dává po odlíčení, kdy vlastně pleť zklidní a zbaví posledních nečistot. Dostala jsem ji na Vánoce v sadě s odličovacím mlékem, na fotce uvidíte oba produkty.




MULTIBAREVNÁ
Poslední produkt zastupuje značka Balea, její sprchový gel s vůní kandovaného jablka.



To by bylo všechno :)
Ještě jedna velmi emotivní fotka samotného, smutného, opuštěného Wake me Up ;D




Štítky: , , , , , , , ,