Dermacol longlasting rtěnka


Krásné čtvrteční dopoledne,
původně jsem chtěla udělat něco jako "recenze ve středu", ale v tomhle ohledu jsem selhala a článek píšu až dnes. Jednak je to tím, že mám něco s pravou rukou, mám ji v ortéze, kterou jsem sehnala doma a vůbec nevím co se stalo. Dalším důvodem je to, že venku je pořád škaredě. Slunce se rozhodlo, že se ještě nějakou dobu nejspíš neukáže a nikomu se nic nechce dělat. Ale copak si můžu já, jako Ostravačka stěžovat? Jsou na tom lidé o hodně hůř, v Čechách a to nemyslím jenom letošní povodně, ale celkově. Jsou oblasti, ve kterých jsou povodně každoročně. Sotva opraví dům, mají to tam za rok znovu. Takže tímto bych chtěla vyjádřit nějaké politování, podporu a snad lepší zítřky.
A nezapomeňte posílat dárcovské sms :). Nebo samozřejmě pomáhat. Ale my z druhého konce republiky, alespoň ty smsky :).


Teď už se vrhneme na samotnou, božskou a dokonalou rtěnku od Dermacolu.
Já jsem si v drogérii vybrala odstín 5, krásnou fialovou se zlatým shimmerem, pokud se to tak dá říci.



Z názvu si můžete vyvodit, že se jedná o dlouhotrvající rtěnku, a proto mě zajímala hlavně její výdrž (ale jako každou druhou holku mě nejdřív zaujme samozřejmě barva a design ;D).Výdrž je celkem obstojná, to, že časem "zmizí" mi vůbec nevadí, protože je to rtěnka, kterou můžete nanést i bez zrcátka. Na obrázku sice vypadá tmavě, ale ve skutečnosti, když ji nanesete na rty v jedné dvou vrstvách, udělá krásný efekt "mám na rtech pouze lesk a třpytky", což já oceňuji, protože na velmi výrazné rty moc nejsem.

  

Jak jsem už psala, design se mi velmi líbí. Obzvlášť způsob, kterým rtěnku dostanete z obalu. Pouhým kliknutím na spodní straně rtěnky :)



Za kvalitu fotek se omlouvám. Fotila jsem v úterý, tedy už v škaredém počasí a to jsem se snažila o nejlepší světlo. Komu to nestačí, ať se podívá na internetu :)

Rtěnku jsem koupila v DM, byla ve slevě a stála 99 korun :)




Štítky: , ,