Nákupy: červen 2013


Ahoj :)
Vítám vás u prvních Nákupů toho blogu :)
Objeví se 9 věcí, které jsem si tento měsíc pořídila a budou to asi na nějakou dobu poslední nákupy, protože brigádu nemám a peníze bohužel mizí.

První věc jsem si pořídila na konci května, ale bylo mi líto ji nezařadit.
Jsou to Galaxy botky od El, kterým jsem věnovala samostatný článek ( nalinkuji vám ho na konec článku :) )



Druhý produkt je od Maybelline, jedná se o úžasné Color Tattoo stíny. Je to moje první věc od této značky, protože tuším (ale kdybych se mýlila, tak mi napište!), že testuje na zvířatech a to nepodporuji (tomu věnuji samostatný článek tento týden). Dostala jsem se k nim vlastně proto, že mamka sháněla oční stíny, které ji budou na očích držet celý den (ok, nejsou moje, jsou mamky, ale občas si je vypůjčím ;D), vyzkoušela snad všechny práškové, krémové a já nevím jaké (a to i s primerem!). Kromě těchto. Protože jsem na Color Tattoo četla a viděla spoustu recenzí, tak jsme je vzaly. A světe div se, drží jak přikované opravdu celý den. Odstín Mauve Crush, modrá s fialovými odlesky. Samozřejmě, že se mi vyfotily úplně divně ;D.




U Maybelline se ještě na chvilku zastavíme, u laků na nehty Colorama. Maybelline měla teď v drogériích akci 1+1 zdarma (samozřejmě jsem si toho nevšimla, upozornila mě až hodná prodavačka u pokladny). Mám tedy dva laky, jeden stojí 39 korun. S akcí mám jeden zdarma. Myslím, že to je poslední věc, kterou od nich mám. Nějak po této značce neprahnu, a myslím, že ani nebudu. A navíc, s těmi laky spokojená nejsem. Upřímně, začal se mi loupat už po dvou dnech, takže si můžu s klidem radši vzít nějaký ten lak od Essence.



Vlevo je odstín 135, krásná vínová barva. Růžový je v odstínu 27.

Když už jsem zmínila Essence, ráda bych vám ukázala krásné pigmenty v odstínu 10 Fairy Dust. Jsou bílé, bílostříbrné a jsem s nimi spokojená. Jediným problémem je moje nešikovnost, protože VŽDYCKY když je používám, vysypu část i na stůl, takže asi nebudou mít dlouhého trvání ;D. Pořídila jsem je za 65 (ano za 65, za takové malé baleníčko) korun v Rossmannu.



Od Essence tady mám ještě jeden produkt, jedná se o korektor. Dlouho jsem nějaký potřebovala (stejně jako bronzer, který si "kupuju" už půl roku ;D). Odstín je 03 Matt Honey (doufám, že vás teď nepletu, nemám totiž produkty momentálně u sebe). Jsem s ním spokojená :). Kryje hezky.



Další kosmetiku už znáte z Colors of the Rainbow TAGu (odkaz pod článkem), takže to vezmu velmi rychle. Lesk na rty od Astoru (odstín Yellow Diamond), fialová třpytivá tužka NYC v odstínu Paparazzi purple a úžasná ScandalEyes (ano, vaše oči jsou opravdu skandální :) ;D) řasenka od Rimmel London.








Poslední dva produkty jsem vybrala ze sekce oblečení. Tenisky od F&F za pouhých 199 korun a tepláky od Vietnamců za 169 korun (musela jsem si nějaké pořídit na zumbu ;D)




Snad se článek líbil :)

Galaxy Botky od El
Recenze Rimmel London ScandalEyes Lycra Flex mascara
Colors of the Rainbow TAG

Štítky: , , , , , ,