Avon nabízí řasenku zdarma a SenzaBox s LadyBoxem do toho praštily! :D

Ahoj :)
Dneska jsem se rozhodla se s vámi podělit o dvě novinky, i když jste to nejspíš četli už někde jinde, protože tento boom je asi opravdu všude.

1. Avon nabízí řasenky k testování zdarma

Jedná se o tuto revoluční řasenku. Avon se rozhodl rozdat 800 těchto řasenek.
Jak ji získat?
Stačí být facebookovým fanouškem této značky a pak už jen sledovat nápovědy, v jakou denní dobu se bude řasenka rozdávat. Každý den rozdají 20 řasenek až do 24.7. Musíte si ji ale v aplikaci ulovit, zájemkyň je opravdu hodně! Já svoji řasenku už získala, i přes veškeré komplikace, které u toho nastaly. Spousta žen na Avon a jeho aplikaci nadává, ale musím říct, že včera se mě ujali vážně mile, vše jsme vyřešili a řasenka ke mě nakonec poputuje :) Ale celou povídku si nechám pravděpodobně až na recenzi :)

2. SenzaBox a LadyBox se sjednocují a uzavírají svazek manželský
Dvě největší konkurenční značky krabiček krásy se rozhodly spojit své síly a vytvořit jedinou krabičku - LadyBox, která si ponechá znak SenzaBoxu.



Nikdy jsem nevěděla, jakou krabičku zvolit, jestli SenzaBox nebo LadyBox, ale vždy jsem chtěla alespoň jednu zkusit. Teď už nemusím váhat! Červencová edice Just Married má být nejnašlapanější v historii a tak jsem se rozhodla si ji objednat. Můžete se těšit jak na rozbalovací článek, tak na recenzi jednotlivých produktů :)
Krabičku můžete objednat na www.ladybox.cz a stojí 299 korun :)

Co říkáte na tyto novinky? Chtěli by jste nějaký článek na Vaše přání? Napište ho do komentářů! :)

Štítky: , , ,