Můj první LadyBox! - červenec 2013

Ahojky krásky :)
Dneska bude otvírací článek, a jak je z názvu jasné, budeme otvírat první Ladybox po jeho spojení se Senzaboxem. A moji vůbec první krabičku krásy. O jejich svazku manželském si můžete přečíst TADY.
Je to tedy speciální Just Married edice a můj poslední Ladybox na hodně dlouhou dobu - jako studentka vážně nemám finanční prostředky na to, abych si něco koupila a nevěděla, co mi přijde. Každopádně prosincový si asi koupím, jsem zvědavá s čím se "pod stromeček" trhnou :).

Balíček mi přišel dnes, takže to bude článek bezprostřední a ještě plný mé radosti a mého nadšení. Je to jako na Vánoce - otvíráte něco a nevíte co je uvnitř.

Takže jdeme na to =D

Ladybox přišel v takovém krásném růžovém obalu.



Byla v něm samozřejmě krabice a pod krabicí spousta letáčků od Yves Rocher, Real Techniques, Libebit a Racio - značka potravin.



Samotná krabička vypadá takhle :) Obal je velmi krásný, moc se mi líbí a určitě krabičku na něco využiji.



Na vrchu krabičky byl jako tradičně dopis, ve kterém si přečtete co všechno jste dostali, jaká je cena výrobků a podobně. Jediné co bych vytkla je pečeť, která šla opravdu těžce otevřít, protože je z gumy.





A takhle vypadají všechny produkty v krabičce :)



První co mne zaujalo hned na vrchu krabičky bylo něco k jídlu, co si budeme povídat, zjistila bych hned jako první co to je, protože je to k jídlu, není to kosmetika, kvůli které jsem si balíček pořídila. Zase můžu přirovnat k Vánocům - taky nejdřív rozbalíte měkké dárky, a pak až ty tvrdé ;)

Cornies s hořkou čokoládou, vzorek
Ladybox k výrobku píše:
Kukuřičné chlebíčky v hořké čokoládě, obsahují 61% pravé belgické hořké čokolády.
Běžná prodejní cena v obchodě: 21,90 Kč za 75 g. 

Výrobek má 25g a jsou tam dva chlebíčky.




Macadamia Deep Repair Mask, 15 ml sachetka, vzorek Ladybox píše:
Maska na vlasy obsahuje výtažky z mořských řas, makadamový a arganový olej, které pečují o poškozené vlasy, regenerují, do hloubky hydratují, navrací poškozeným vlasům lesk a vitalitu. Vlasy jsou hladší, jemnější a zdravější.
Běžná prodejní cena v obchodě: od 249 Kč za 250 ml


Je to moje vůbec první maska na vlasy, takže jsem na ni hodně zvědavá :)



Libebit mýdlo, vybraná varianta, 30 g, cestovní velikost Ladybox píše:
Ručně vyráběná mýdla libebit jsou 100% přírodní variantou pravidelné péče o pleť a pokožku celého těla. Pokud žijete zdravě a zdravě i jíte, tak vězte, že neméně důležité je i se zdravě mydlit! U libebit si vybere každý dle svého typu pleti.
Běžná cena v obchodech: dle varianty mýdla, cca 60 Kč za kus


Co na to říct, je to mýdlo, to se hodí vždycky. Ještě byla druhá varianta, červené srdíčko.




Palmolive Mediterranean Moments sprchový gel, 250 ml, plné balení 
Ladybox píše:
Sprchový gel Palmolive Mediterranean Moments s výtažky z arganového oleje z Maroka a mandlového květu. Neodoláte jeho sladké vůni a zatoužíte vyzkoušet jeho hydratační účinky. Díky svým jedinečným vlastnostem zanechává vaši pokožku hydratovanou a revitalizovanou.
Běžná prodejní cena v obchodě: 68,90 Kč


Musím říct, že to voní pěkně a víc peněz bych za to ani nedala, prostě sprchový gel, co víc k tomu zatím říct? Ale vůně jak od moře bych řekla, jak kdybych byla na pláži :D.




Rituals sprchová pěna Tai Chi, 50 ml, cestovní balení Ladybox píše:
Unikátní sprchová pěna zanechá pokožku hebkou a čistou, provoněnou a neuvěřitelně jemnou na dotek. Bílý lotos je symbolem čistoty a duchovního růstu, zatímco silný zelený čaj má výrazné antioxidační a zklidňující účinky.
Běžná cena v obchodě: 209 Kč za 200 ml


Pěna opravdu hezky voní a moc se na ni těším :))



i+m Naturkosmetik Berlin Šampon Lesk citronu, 50 ml, cestovní balení
Ladybox píše:
100% přírodní šampón bez sulfátů a silikonů se postará o vaše vlasy. Sojový olej pečuje, heřmánkový extrakt a vitamín E posiluje, karnaubský vosk dodává lesk. Citrón a éterické oleje zase vlasy provoní a osvěží. Má certifikát BDIH a Vegan.
Běžná prodejní cena v obchodě: od 295 Kč za 250 ml


Tak na ten jsem taky zvědavá, pravděpodobně ho vyzkouším už dneska :).



A přecházíme k mé nejoblíbenější části a to dekorativní kosmetice :).

Famous sada na obočí, plné balení
Ladybox píše:
Sada na úpravu obočí obsahuje vše, co potřebujete pro dokonalý pohled. Pinzeta, vosk pro fixaci , stíny pro vyplnění obočí a rozjasnění vám dají nekonečné možnosti. Zvýrazněte, definujte, vyplňte své obočí a dotáhněte svůj makeup k dokonalosti.
Běžná cena v obchodě: 5,99 liber


Z tohodle mám obrovskou radost, nejen že konečně se začnu starat o mé obočí tak jak bych měla, ale vždycky jsem chtěla něco od Famous vyzkoušet, především teda tvářenky a bronzery. Ale i tohle bude skvělé :).





L'Oreal Paris Fix na oči Super Liner Blackbuster, 7 ml, plné balení Ladybox píše:
Fix na oči má speciální dlouhotrvající texturu a špičatý aplikátor, který vám umožní namalovat precizní linku snadno a rychle jedním tahem od vnitřního koutku očí ven. Intenzivní barva vydrží až 8 hodin.
Běžná cena v obchodech: 199 Kč 

Z toho mám velkou radost, snad bude všechno tak, jak LB slibuje, protože ještě neviděli mně dělat linky ;D.

A máme tady poslední výrobek, z kterého mám neskutečnou radost :)




Yves Rocher Rtěnka Grand Rouge, 3,7 g, plné balení ve vybraných odstínech
Ladybox píše:
Dlouhodržící rtěnka obsahuje olej z kamélie pro regeneraci a hladké rty. Díky tající textuře a hydratačním účinkům rty nevysušuje, intenzivně o ně pečuje a navíc dodává barvu pro celý den, dopřejte si smyslný pocit hebkých rtů!
Běžná cena v obchodě: 309 Kč


Tuto kosmetickou značku jsem chtěla vždy vyzkoušet. Nevyzkoušela jsem zatím, pro jejich ceny. Už teď můžu říct, že je to moje nejdražší rtěnka. Já dostala krásnou malinovou barvu v odstínu 12 Rose Eclatant a už se těším, až ji začnu nosit!





Shrnutí:
Když se tak zpětně dívám do krabičky, musím říct, že červencový Ladybox se opravdu povedl. Bez těch sušenek bych přežila, ale Ladybox myslím každý měsíc dával něco na chuť do krabičky, takže to tam prostě patří. Největší radost mám jak jsem už psala z rtěnky, linek a sady na obočí, ale myslím, že i ostatní výrobky budou fajn.
Jsem opravdu ráda, že jsem zrovna tento box objednala, protože těch 299 Kč rozhodně nejsou vyhozené z okna. Mám strašnou radost, takže LadyBox, děkuji vám!

Určitě plánuji příští měsíc udělat článek s recenzí všech těchto produktů :)

Jak se líbí Box vám? :) Objednali jste si jej taky?

Štítky: , , , , , , , , , ,