Můj první SWAP!


A je to tady!
Konečně mi přišel balíček. Je to něco málo měsíc, co jsme se s Kristýnkou rozhodly udělat SWAP. Nebo spíše, Kristýnka mě oslovila. Bylo to o hodně jednodušší  v tom, že se už nějakou dobu známe - respektive si píšeme na facebooku, čteme své blogy, ale nikdy jsme se neviděly (ale klidně bych za tebou do Prahy přijela, nedáme scuka?! :D). Balíček tedy putoval přes celou ČR.

Ale hlavně, známe se přes naši společnou kamarádku, moji ségru, jak jsem psala v rozhovoru ZDE. Kterou taky neznám osobně, aby to nebylo tak jednoduché. Příležitostí bylo už dost, ale ségra je líná dojet do Prahy (hlavně, že já jsem ta, co by musela jet tři a půl hodiny ;D). Snad to někdy taky výjde. Chtěla jsem tyto prázdniny, ale je bohužel celou dobu v Německu, tak ji zkusím říct v září ;D.

No tohle bylo trochu mimo téma, každopádně nás obě zná a co si budeme nalhávat, samozřejmě mě i Kikče radila co vybrat. ;D

S Kikčou jsme si daly limit 150 korun, byl to náš první a takový symbolický swap, což jsme stejně nedodržely a musím říct, že jsem opravdu mile překvapená, jakou radost dokáže udělat balíček plných věcí, které stály okolo 200 řekněme.

A co, že jsme si teda poslaly?

Já jsem poslala:


Dva hrníčky. Jsem šťastná, že dorazily v celku, z toho jsem měla největší strach, proto v mojem (jejím) balíčku bylo plno novin. Jestli si chcete počíst, jak úžasné rozbalování měla ona a jak chytnout u SWAPu infarkt, tak můžete na world-of-creation.blogspot.cz



Knížka Originální šperky a zápisník s kočičkou. Kikča kočky miluje, tam nebylo co řešit. Horší to bylo s knížkou. Umí totiž snad úplně všechno tvořit a hrozně jsem se bála, aby tu knížku neměla doma. Naštěstí se ukázalo, že nemá ;D.



Lak od NYC byl téměř jasnou volbou. Lak se zužitkuje většinou vždycky a barvu jsem zvolila raději nějakou neutrální :). Bohužel odstín vám neřeknu, to si vážně nepamatuji :). Dala jsem jí ho do ozdobné taštičky, ale tu nemám vyfocenou.



Naučila jsem se dělat Lucky Stars, dokonce pak i Kikča a chtěla jsem jí jednu poslat jako takovou vzpomínku. Nechala jsem ji schválně bílou, aby vyčnívala u ní doma mezi těmi barvnými.

Vložila jsem jí ještě dopis, alespoň měla kromě hvězdičky udělané něco ode mne, vlastnoručně. Vyfocený ho taky nemám :).

A teď pojďte rozbalit Kikčin balíček pro mne :) 




Musím říct, že ten obal je totálně rozkošný a málem jsem brečela, když jsem ho musela trhat :(. Každopádně krabice byla hrozně dobře zabalená a dostávala jsem se do něj dobrých 5 minut, ve kterých jsem vážně rostla zvědavostí!


A co, že jsem tedy našla v balíčku?




Kikča mi namalovala Toma na hrneček ^^ Jsem úplně nadšená, muselo to stát horu času :) Konečně mám hrneček s Tokio Hotel :D Jak jsem psala na začátku článku, je hrozně šikovná a umí snad všechno :)



Sprchovou pěnu od Balea s jahodovou vůní ^^. Voní opravdu nádherně a hlavně sprchovou pěnu jsem ještě nikdy neměla, tak jsem na ni zvědavá a určitě ji použiji hned dneska. Zrovna jsem se vrátila z nákupů, tak jsem hodně unavená, tak snad poslouží dobře :). A hlavně tu značku miluji pro její krásné vůně, vždycky strávím hodně času v DM tím, že čuchám vše od Balei :D.



Umělé nehty, jak bílé, tak průhledné. Což je super. Uvažovala jsem, že si koupím svoje vlastní a budu se o ně pořádně starat, protože moje vlastní nehty stojí opravdu za prd :). Teď už jen lepidlo a můžeme jít na to :)



Laky na nehty od Lm. Jsem za ně hrozně ráda, protože ani jednu takovou barvu ještě nemám! :)



Náramek, krásný, fialový, růžový a bílý! Děkuji moc :) Hned jsem si ho dneska vzala na nákupy :)



Přívěsek na mobil, muffin a rolnička. Už visí na mobilu :) Jsem za něj hrozně ráda a na náš SWAP si tak vzpomenu kdykoliv, protože mobil mám u sebe prostě pořád :).



A krásná vystýlka ;D. Lepší, než moje noviny, ale tak..co už ;D.

Jsem strašně ráda, že mi Kikča navrhla ať uděláme SWAP. Moc se mi to líbilo, jak už vybírání věcí, tak rozbalování. Byla jsem natěšená jak kdyby byly Vánoce :D.
Ještě mi má dodatečně přijít jedna věc, tak ji tady do článku asi přidám později, nebo ji věnuji samostatný článek. Kikča je opravdu blázen :).

Pokud váháte jít do SWAPu, tak nemusíte. Jo já vím, říká se mi to, když jsem si balíček posílala s holčinou, které věřím a s kterou kamarádím. Ale po tomhle bych klidně napsala i holce z Ameriky. Vážně to za to stojí. Co se tý Ameriky týče, je to i fajn z toho důvodu, že budete mít něco z Ameriky, co tady neseženete, a ona zase tam. Normálně se to tak dělá :). Takže se vážně nebojte :)

A Kikče ještě jednou moc děkujii :) ♥



Štítky: ,