Recenze: Avon Mega Effects řasenka


Příjemnou středu všem!
Dnešní recenze bude bohužel převážně záporná. Tuším, že je tomu měsíc, co jsem napsala článek na téma Soutěž o řasenku s Avonem, který si můžete přečíst zpětně TADY. Upozorňuji, že soutěž už před týdnem skončila.

Řasenku jsem vyhrála (jeden z těch prvních dnů), dokonce ji vyhrála i mamka a měla jsem hroznou radost, že jsem vůbec někdy něco vyhrála, když nepočítám mikinu, kterou jsem vyhrála před deseti lety.
Podstatou soutěže bylo, přihlásit se včas do aplikace a kliknout na volnou řasenku. Ze začátku s tím byly opravdu potíže, ale musím tým Avonu pochválit za jejich pečlivost a ochotu pomoct ostatním s aplikací, případné dodatečné zjištění výhry (můj případ) a podobně.
Řasenka přišla opravdu do sedmi dnů od výhry a mohla jsem začít testovat. Přišel k ní i dopis, který můžete vidět na fotkách (obsahuje i návod jak řasenku používat).





Ale teď už k samotné řasence...

Když mi řasenka přišla, první čeho jsem si všimla bylo, že je malinká. Nevím ani co jsem si představovala, protože si už nedokáži představit, že by byla větší. Má 9 ml a jedná se o odstín blackest black. Někde jsem četla, že bude nebo je i hnědá verze, ale v soutěži se rozdávala (alespoň myslím) pouze černá, což jsem uvítala.



První dojem byl úžasný!
Hned jsem si ji zkusila, ale zdání někdy klame, bohužel. To že není vodě odolná vůbec nevadí, spousta z nás to určitě uvítá. To, že se obtiskává by se dalo taky přežít, dělá to každá druhá řasenka, když je nová (já mám nejraději řasenky, když už jsou trochu vyschlé). Ale že se rozmazává? Co prosím?



Nejhorší však je, že slepuje řasy, alespoň moje. Chápu, že ostatním to dělat nemusí, každý jsme jiný, ale tohle mě mrzí. V taštičce mám vždycky náhradní řasenku (vyschlou) pro tyhle případy, jejíž kartáček mi maximálně vyhovuje. Po aplikaci Mega Effects musím řasy rozčesat druhou řasenkou.



Určitě ji vypotřebuji, ale až budu mít na líčení více času. Rozhodně to není řasenka pro případy, že Vám za pět minut jede autobus a čtyři minuty musíte utíkat na zastávku.

Četla jsem na ni spoustu kladných ohlasů
, a tak věřím, že s mamkou jsme jedny z mála, kterým řasenka nesedla a ostatním bude vyhovovat.

Rozhodně oceňuji nápad s novým kartáčkem - proč nevyzkoušet něco nového?
Oceňuji to, že Avon uspořádal tuto soutěž a rozdal neuvěřitelných 800 řasenek (cena v katalogu je 129 korun).
A ještě jednou oceňuji to, že si Avon tým dal tu práci a poctivě odpovídal na dotazy na facebooku, kde soutěž probíhala.

Na Avon jsem nezanevřela. Mám od této značky spoustu jiných produktů, které mi vyhovují a nemám s nimi sebemenší problém. A navíc...do mého wishlistu patří jejich transparentní linky, krém na nohy od food works a nějaký ten další tělový sprej, kterých mám doma asi už 10 :).
Samozřejmě koupě těchto produktů je v řádech měsíců, protože jako studentka si nemůžu moc vyskakovat :).


Štítky: , ,