Recenze: Maybelline Color Tattoo 87 Mauve Crush + poslední věc z SWAPu


Přeji krásný středeční den všem :)
Dneska přináším další recenzi a to opět na oční stíny. Jedná se o mono stín od Maybelline z řady Color Tattoo. Myslím, že není nikdo, kdo by tyto stíny neznal. Dají se pořídit v každé drogérii a způsobily obrovský boom na kosmetické scéně.

Nejsou tedy úplně moje, spíš mojí mamky, a přesto, že se říká, že se kosmetika nemá půjčovat půjčuji si je. Není to totiž zrovna nejlevnější záležitost, ale musím říct, že cena odpovídá kvalitě.
Mamce nesedí totiž žádné stíny, všechny se jí slévají - i s primerem. Proto jsme se rozhodly pro toto radikálnější řešení. A opravdu, tyto jsou nejlepší jaké kdy měla. A protože si je půjčuji, můžu vám je zhodnotit.

Vybraly jsme tedy odstín 87 Mauve Crush, krásná modrá s ještě krásnějšími fialovými odlesky. Na Sluníčku vytváří naprosto nádherný efekt.






Omlouvám se za kvalitu fotek, ale kouzla tohoto Color Tattoo a jeho odlesků jsou tak mocná, že jsem to lépe nezvládla vyfotit :). Určitě se podívejte i na internet.

Výdrž tohoto CT je vážně skvělá. Přežije celý den a dokonce i celou noc. 24 hodin pro něj není problém. Já pod všechny stíny používám primer, ale u CT je všeobecně známé, že drží i bez primeru. Je vhodné jak na denní líčení, tak i na to večerní. Stačí s ním umět pracovat.

Cena tohoto výrobku se pohybuje okolo 130-170 korun, stačí jak natrefíte. Já ho v DM sehnala za 129 korun, v jiném DM o kousek dál jsem ho viděla za 169, takže opravdu to záleží na štěstí.

Určitě se na něj podívejte :)

+ předevčírem jsem přidávala článek o SWAPu s Kristýnkou a včera mi došla poslední věc :) Krásný řetízek se sovičkou ^^ Děkuji moc!


Štítky: , , ,