Recenze: MUA Undressed


Zdravíčko,
dnešní recenzi jsem se rozhodla věnovat paletce Undressed od MUA, přesto, že je velmi známá a recenzovaná už snad nesčetněkrát.
Vybrala jsem si ji proto, protože to byla moje první paletka vůbec, předtím jsem kupovala pouze monostíny.

Tuto paletku jsem si vybrala, protože je to údajně dvojče Naked paletky od značky Urban Decay. Co se odstínů stínů v paletce týče, určitě ano. S kvalitou stínů je to určitě horší, ale s bází se to dá vydržet. Já Naked doma nemám, takže nechci moc srovnávat, ale chtěla jsem ji. Nakonec jsem se rozhodla pro "levnější variantu" a využila peníze za něco jiného.



Jak můžete vidět, balení je plastové - černý design s průhledným víčkem, což oceňuji, protože pokud máme paletek více, podíváme se a aniž by jsme paletku otevřely rozhodneme se, zda ji na dané líčení použijeme, či ne.
Stíny jsou máslovité a převážně obsahují třpytky.

Tato paletka je velmi praktická, protože s ní můžeme vytvořit jak jednoduché líčení do školy, do práce nebo na návštěvu, tak i líčení večerní na oslavu, párty. Stíny mají velice široké uplatnění :)



V balení je i oboustranný štěteček (mě se už rozbil, bohužel ;D). Já teda preferuji chlupaté štětce, ale i s tímto se dají stíny pěkně nanést.



Teď pro vás asi to nejdůležitější. Paletka se dá koupit v drogériích ve Velké Británii, ale i na českých e-shopech. Já si bohužel nepamatuji z jakého e-shopu jsem si ji koupila. Dá se sehnat okolo 169 korun :).

Pokud nechcete investovat do drahé kosmetiky, je tato paletka stvořená přímo pro vás :)

Štítky: , ,