Lucy's chart - červenec 2013


Ahoj všem :).
Rozhodla jsem se vám každý měsíc věnovat jeden článek, který vám popíše jak jsem se měla, co jsem nejraději nosila, co považuji za oblíbený produkt a tak podobně.
Jedná se o 9 otázek, které se každý měsíc opakují, snad vás to bude bavit :).

1. Nejoblíbenější/nejzajímavější moment měsíce 
Původně tady měl být můj zápis na vysokou školu, ale pak musel brácha na vyšetření do nemocnice, takže nejoblíbenější moment, moment, kdy jsem se cítila nejlépe byl, když mamka volala do nemocnice, aby zjistila, jestli bráchovi něco našli. Nenašli. Už dlouho jsem nebyla tak šťastná, protože jsem se o něj moc bála.

2. Oblíbená písnička
Mám takové 3 topy. Jedním z nich je Drew Seeley, což je americký zpěvák. Pokud jste viděli High School Musical a víte, že tam hrát Zac Efron, tak určitě víte o koho se jedná. Drew totiž Zacovi propůjčil hlas a písničky naspíval převážně on. Byly akorát zmixované se Zacovým hlasem. No a právě jsem viděla film A zase jedna popelka (Another Cinderella Story) ve které hrál. A dvě písničky se mi zalíbily. Byla to New Classic (se Selenou Gomez) a Just that Girl. Tyto písně ve filmu jsou.





Další je nový singl od Avril Lavigne, který nese název Rock N Roll a za chvíli k němu bude i videoklip (který bude bez pochyby úžasný už jenom podle těch fotek!). Poslouchám ji hodně často, protože je opravdu skvělá! :)



A teď se přesuneme zpátky k Popu. Je to 14 dní, co vydali One Direction videoklip k písni Best Song Ever. Já je většinou neposlouchám, ale když je to nejlepší song vůbec, proč bych si to nepustila? Už jsem u ní zůstala. Pro tento měsíc se stala opravdu stálice. A pobavil mě i videoklip, který mě opravdu napoprvé rozesmál :).



3. Nejoblíbenější film/video/seriál
Pokud nebudu počítat již zmíněné video od One Direction, tak je to určitě video z photoshootu od Niny Dobrev. Bohužel ho nikde nevidím, tak vám z něj dám alespoň 2 animace, které celé video obsahuje. Jinak to video trvá asi minutu, takže tyhle animace ukazují skoro všechno :)

Moje nejoblíbenější herečka a vážně krásná :)





4. Věc/ moment, který mě udělal pyšnou nebo mě donutil se stydět
Je to jedna a ta samá věc, nebo spíše činnost.
Tento měsíc jsem se rozhodla jít do knihovny a půjčila jsem si dvě knížky, které napsala Sophie Kinsella. Je to britská spisovatelka a píše převážně romantické, dívčí knihy.

No a já jsem šla do knihovny plná nadšení, že něco přečtu. Šla jsem tam před měsícem a byla vážně odhodlaná. Knížky nečtu, tak jsem byla na sebe pyšná. Jenomže se stydím za to, že jsem je nepřečetla, budu je muset zase prodlužovat :/.

A v neposlední řadě mám na hromádce knížky z vysoké, které jsem taky ještě nepřečetla ;D



5. Nejoblíbenější/nejpoužívanější produktJe to určitě paletka od Catrice, kterou používám skoro pokaždé když se líčím :) Recenze na ni bude :).



6. Propadák měsíce
Propadák, nebo-li přešlap měsíce není asi žádný. Ze začátku jsem byla nespokojena s odstraňovačem chloupků od Veet, ale nakonec jsem zjistila, že to tak hrozné není :).



7. Koupená věc, ze které mám největší radost 
Těžko říct, ale dlouho jsem toužila po křiváku, takže asi on :) Stál mě 380 korun, koupila jsem ho na votocvohoz.cz a původně je z Lindexu :)



8. Nejpoužívanější lak na nehty
Tento měsíc jsem nepoužívala žádný. Chodila jsem totiž na různé pohovory kvůli brigádě, a jak je známo, ne všude můžete mít nalakované nehty. Takže jsem na to kašlala ;D.
Proto vám představím alespoň tento od Essence, který jsem koupila tento měsíc. Je z limitky Me&My Ice Cream, stál okolo 50-60 korun a ještě ho určitě někde seženete :) Odstín 01 Ben & Cherries
Na fotce je i s balzámem na rty ze stejné kolekce :).



9. Dopoužívaná věc měsíce
Není. Bohužel. Snad se polepším příští měsíc :D

Tak to byl první díl Lucy's Chart. Snad vás to alespoň trochu bavilo, je to zase změna trochu :)

Štítky: , , , ,