Nákupy srpen 2013


Ahoj :)
Další měsíc utekl jako voda, a jsou tu opět Nákupy. Opět je toho docela dost, nejen proto, že jsem nakupovala i v Praze (článek ZDE). Nákupy z Prahy nejdete teda jenom tam ;). Mohla bych je přiřadit i sem, za celý měsíc, ale myslím, že je to zbytečné ;).

Dneska jsem byla naposledy, nebo téměř naposledy na mojí střední škole, prodávat učebnice a maturitní otázky. Docela se děsím toho, co přijde na vysoké. Ale tak zvládli to ostatní přede mnou, tak to zvládnu snad taky :).

Tak a teď už k nákupům :)
Předem se omlouvám za fotky, ale neonky se dají dost špatně zachytit :).

První věc, kterou jsem si tento měsíc pořídila je gel na obočí od německé značky Alverde. Odstín 01 blond. Je ho tam 6 ml a zatím jsem ho ještě nezkoušela. Uvnitř má kartáček, kterým gel nanášíte + má hřebínek, kterým obočí učešete :). Stál mě tuším 80 korun a koupila jsem ho v DM drogérii.



Druhým produktem je jumbo tužka na oči od S-he. Mě tato značka nikdy nezaujala, nelíbí se mi její design a přijde mi jako kosmetika pro začínající slečny, které se s líčením teprve seznamují. Třeba ale někomu vyhovuje :).
Tužka je v odstínu 001, je to narůžovělá, tělová barva se stříbrnými - bílými odlesky. Také stála 80 korun a také jsem ji koupila v DM drogérii.



Další duo produktů je od značky Dermacol. V Rossmannu probíhala akce na 1+ 1 levnější produkt zdarma. Já si tam vybrala hydratační rtěnku Lip Seduction, má krásný obal, který se mi velmi libí. Je v odstínu 01 a na fotce vypadá mnohem zářivější, než ve skutečnosti je. Je opravdu hodně světlá nude barva, na mě až trochu moc, ale třeba pro ni v zimě najdu využití. Byla ve slevě a stála tuším 99 korun.

Ke rtěnce jsem si pořídila balzám Love, který mě nikdy moc nelákal. Já ho měla tedy zadarmo, ale stojí běžně okolo 70 korun. Mám odstín 04 Amour. Je to jahodová vůně. Nikdy bych si ho nekoupila, ale říkala jsem si, že všichni s ním hodně nadělají a všichni jsou spokojení, tak jsem si ho teda vzala, jak už jsem psala, zdarma.
Balzám je hydratační a barví. Ale nezaujal mně. Prostě když ho vidím, tak se mi hned vybaví Maybelline baby lips, nemůžu si pomoct. Navíc už jsem slyšela, že se některým slečnám už láme, protože to balení není zrovna něco extra :).





Další produkt, který jsem si pořídila Je od značky Maybelline a jedná se o jejich slavné Color Whisper, po kterém jsem pokukovala už dlouho. Konečně jsem měla trochu více peněz a mohla si jej pořídit. Jenomže byl problém vybrat odstín. Nabízejí takovou velkou škálu odstínů! Asi po čtvrt hodinovém váhání jsem se rozhodla pro odstín 120 Petal Rebel. A musím říct, že jsem opravdu spokojená. Občas zalézá trochu do vrásek, ale není to nic strašného. A krásně hydratuje :). Tuto balzám-rtěnku jsem koupila v Rossmannu v akci za 90 korun :).

Ve skutečnosti je mnohem zářivější a světlejší než na fotce. Prostě krásná neonka!



Další dva produkty jsou od Essence. Jak jistě víte, Essence dělá velké výprodeje a zbavuje se věcí, které od podzimu už nebudou v sortimentu nabízeny. Každá z těchto věcí stála tím pádem jenom 30 korun :).

První je barva na rty (ano zase něco na rty, tento měsíc už po čtvrté ;D) v odstínu 01 Me&My Icecream a druhou věcí jsou tyto krásné gelové linky, které si všichni pochvalují, tak jsem do nich šla taky! Když už nebudou prodávány, což je docela škoda, protože měly velké ohlasy. Odstín 01 Midnight in Paris - krásná černá barva :).





A poslední věcí z kosmetiky je tento lak na nehty od Claire's. Odstín Denim :) Také byl ve slevě za 30 korun :)



Určitě se bude hodit k nějakému džínovému outfitu :).

A poslední věcí je tílko z NY. Určitě si pamatujete na pohádku, ve které jsem říkala, jak jsem ztratila tričko z NY. No, tak už jsem ho konečně našla. A také jsem psala, že pod něj potřebuji tílko, protože je průhledné. Článek ve kterém zmiňuji ztracené tričko je TADY.
Jeho fotky zde:





Já hledala odstín tílka tuto růžovou, aby mi ke tričku ladilo, ale nic, bohužel. Takže jsem našla takové zářivé oranžové za 79 korun ve slevě v NY :). Velikost S :).





To by bylo pro dnešek vše, doufám, že se vám článek líbil. Do komentářů mi určitě napište, pokud něco z těchto produktů máte, co se vám líbí případně co by jste naopak nikdy nevyužili :).




Štítky: , , , , , , ,