Recenze: Catrice oční stíny 070 Mud Spencer & Coralle Hill


Krásnou a pohodovou středu všem!
Dneska recenzuji opět oční stíny (já vím, je to už po třetí během měsíce a půl), ale slibuji, že příště přijdou na řadu sprchové gely!

Ke kosmetice Catrice se moc často nedostanu, protože jsem ještě nenašla místo, kde ji prodávají - kromě našeho Tesca. Vím, že v jiných městech ji prodávají v Rossmannu, ale já ještě neměla to štěstí na ni v nějakém Rossmannu narazit, a že jsem jich prošla tolik!

No, ale jednou jsme šli s taťkou pro něco do Tesca, tak jsem se na chvíli zastavila u toho stojanu. Musím říct, že výběr byl jasný, přilákala mě totiž zářivá korálová barva, kterou tato paletka obsahuje. Dále tam můžeme najít barvu šampaňského, a světle a tmavě hnědou.



Pigmentace stínů téměř ujde, jediné co mi vadí je, že práší a bohužel i přes primer mi stíny popadají do očí, které mě pak štípou, což není dvakrát příjemné. Jinak barvy jsou samozřejmě krásné, o tom není pochyb. Vytvoříte s nimi krásné líčení, jak na den, tak na nějakou párty. Vhodné jsou i na cestování - korálová tvářenka, a šampaňské nahradí rozjasňovač, co víc si přát? :)





Tuto krásnou paletku pořídíte za 114 korun :)
A já se s vámi opravdu už loučím, příště vážně ty sprchové gely :)

Štítky: , ,