Vanový TAG + recenze v jednom: Balea ovládla moji koupelnu


Ahoj!
Dnešní článek bude speciální v tom, že se jedná o TAG a recenzi v jednom :).
K tomuto TAGu mně inspiroval tatínek, protože viděl, že v koupelně přibývá strašně moc sprchových gelů a šampónů :). A tak řekl, že až si budu pořizovat vlastní byt nebo barák, měla bych si nechat 10x10 metrů jenom na koupelnu ;D.
Tak jsem se rozhodla vám nafotit, co všechno se nachází na vaně, co převážně používám. No a protože většina těch produktů je od Balea, tak jsem se rozhodla pro vás udělat pár mini recenzí jejich produktů :).

Pokračovat může samozřejmě kdo chce, byl to jenom takový nápad :).



Na první fotce můžete vidět dva produkty z červencového Ladyboxu - šampon i+m Naturkosmetik a sprchovou pěnu Rituals. No a pak už to začíná ;D.

Předem chci říct, že všechny Balea produkty seženete okolo 30-40 korun, což si myslím, že je hodně dobrá cena. Já jsem s jejich produkty spokojená, ale vůbec bych se nezlobila, kdyby vůně vydržela delší dobu :). Mají opravdu velké množství vůní, včetně každoročních limitovaných edicí. Mám tuto značku ráda a v drogériích pořád očichávám nové a nové vůně ;D.

Na fotce je mandarinkový sprchový gel. Vedle něj sprchová pěna, která je opravdu dokonalá, dostala jsem ji od Kris Týnky ve SWAPu - článek ZDE. Dalším produktem je sprchový gel s vůní kandovaného jablka. Nejsem si teď jistá, jestli to nebyla pouze limitovaná edice, každopádně je to krásná vůně, která mi připomíná Vánoční trhy :).

O svou pozornost si na fotce říká i sprchový gel od Ryor, který jsem dostala od mamky na Vánoce :).



Pokračujeme opět u Balea - limitovaná edice Rio de Janeiro s krásnou ananasovou vůní. Další je sprchový gel od Palmolive, opět z Lady Boxu. A teď mezi sprchovými gely můžeme objevit i šampóny (bylo by smutné, kdyby tam nebyly ;D). Od Balea z limitované edice - borůvkový. Musím říct, že ze začátku jsem z něj byla nadšená, ale teď ho řadím spíše do kategorie "neurazí, ani nenadchne" a začíná mi vadit jeho vůně, přesto, že borůvky mám moc ráda. Přijde mi celkem vtíravá.

Dále Garnier šampón, který řadím mezi mé nejoblíbenější.



Na poslední fotce můžete vidět Guave sprchový gel opět od Balea. Posledním z výrobků této značky je sprchový gel se solí z mrtvého moře s vůní třešně.

Jak můžete vidět, moji koupena opravdu zažívá invazi produktů Balea.
A jaká značka hýbe vaší koupelnou? :)

Štítky: , , , , , , , ,