Víkend v Praze

Ahoj!
Tento víkend jsem strávila v Praze s kamarádkou Kikčou - její blog ZDE.

Kikču jsem do té doby znala pouze přes internet, sice už delší dobu, ale přišlo mi to takové zvláštní. Byla jsem úplně v pohodě, ještě i hodinu před příjezdem do Prahy jsem byla v klidu. Jenomže abych byla upřímná, pak jsem se trošku začala obávat. Byla jsem nervózní, aby jsme si rozuměly tak, jako přes internet.
Když jsem konečně přijela na nádraží, tak jsem vystoupila a Kikča nikde nebyla! :D To bylo fakt děsný. Už ve vlaku jsem jí chtěla psát, jestli bude čekat na nástupišti, nebo uvnitř haly, ale pak jsem si uvědomila, že nemá kredit, takže mi to asi ničemu nepomůže.
Pak ale naštěstí přišla, hned po chvíli. Prý ten můj vlak nehlásili, že přijel, ale nakonec mě našla :D.

Když jsme se tedy našly, šly jsme na metro, kterým jsme jeli asi čtvrt hodiny - což je pro mně obrovský nezvyk. Vždycky, když jsem jela metrem, tak to trvalo nejdéle 8 minut ;D. A pak jsme dorazily autobusem až před její barák - taky bych chtěla vystoupit z autobusu, udělat dva kroky a být u paneláku ;D.

Seznámila jsem se s Kikčinou rodinou, jsou vážně suproví :). Pak nám její mamka udělala palačinky a jely jsme na Václavák ^^. Jak jinak, než omrknout obchody ;D. Sice jsme si nekoupily nic na sebe, ale za to jsme obešly hodně obchodů, včetně drogérií. Kikča si potřebovala koupit bambucké máslo, takže jsme prošly 2x Rossmann a pak i DM. Moje úlovky jsou na fotkách a objeví se i v Nákupech za srpen.

 

Lak na nehty od Gabriella Salvete s pískovým efektem za 90 korun v Rossmannu. Musím říct, že u nás je asi o 10 korun levnější, já ho chytla dokonce ve slevě za necelých 70 korun.

No a tradičně z DM sprchový gel od Balea a šampon stejné značky. Každý stál okolo 30 korun :)



Pak jsme šly do Palladia, což jak jistě víte, je obchodní dům a tam jsem pořídila ještě pro moji fenku hračku, za 89 korun, kterou jsi hned po mém příjezdu domů oblíbila a nechtěla ji nikomu půjčit :D.





No a protože Kikčinou velkou vášní jsou korálky, šly jsme i do Stoklasy. Neodolala jsem a pořídila jsem si 4 balíčky korálků, každý za 11 korun. Jsou to takové kytičky, nebo lístečky a vážně se mi líbí :).



Když jsme přišly večer ke Kikče, tak nám její mamka udělala k večeři užasný zeleninový salát. Miluji saláty a po zelenině bych se mohla utlouct. Celkem lituji, že nemám fotku, protože to byla taková mísa, že se to skoro nedalo sníst ;D.

Druhý den jsme měly taky samé dobroty, a ještě před mým odjezdem mě Kikča vzala do lesoparku, kde jsem krmila labuť přímo z ruky a pak taky kachny. A potom ještě kozy :). A pak mi ukázala místní přehradu s pláží :).







No a pak už mě šla s mamkou vyprovodit na nádraží. Každopádně to byl moc fajn víkend, klidně bych si ho zopakovala :), takže Kikčo, nasedej na vlak směr Ostrava! :D A tady ještě pár dalších fotek :).



Jablečný mošt a pitíčko v Regio Jetu, samozřejmě tohle jsou služby zadarmo. Tuto fotku jsem dávala i na Instagram přímo z vlaku, takže si mě přidejte kdyžtak ZDE prosím :)



Pitný režim musí být ;D. Ještě jednou děkuji za tu velkou láhev mamce od Kikči. Sice se zužitkovala až doma, ale i tak :).



Našim jsem ve vlaku koupila i dva balíčky Sushi (na fotce jsou na sobě, takže to nejde vidět :) ). Dohromady stály 160 korun, ale mají to rádi :).



Tohle jsem si dovezla domů! :D Průvodce Palladiem, což využiji beztak jednou za rok, občas ani to ne ;D. Leták z hračkářství a Rossmanna - co si budeme povídat, ten mne zaujal nejvíce ;D. A pak časopis Hodinky a šperky, který jsem dostala v Regio Jetu.

Od Kikči jsem dostala tyto krásné motýlky, kterých má plný pokoj. Vzala jsem si takové, které ladí k barvě zdí v mém pokoji. Na první fotce vidíte motýlky, na druhé opět korálky, ale dva sáčky vpravo mi věnovala Kikča, děkuji moc :) a pak už motýlky na okně. Ten nahoře odpovídá přesně barvě v mém pokoji :).







No a na poslední fotce můžete vidět předraženou celodenní jízdenku a hodně levnou hodinovou a půl jízdenku - v porovnání s ostravskou MHD :).



A jak si užíváte prázdniny vy? :)

Štítky: , , , , , ,