Jak jsem se dostala k líčení| My makeup story TAG

Krásnou sobotu všem!
Tento TAG je opět od Lou z Getthelouk.com :) Snad se vám bude líbit :)

1. Kolik let ti bylo, když jsi začala nosit makeup?
To vím úplně přesně, bylo mi 15 let. Tehdy jsem nastupovala na střední. Na základce jsem na to ještě kašlala, ale říkala jsem si, že na té střední "by se to mohlo hodit". Takže 15.

2. Jak jsem se dostala k makeupu?
Na základce se už polovina holek líčila, ale mně se nechtělo kvůli tomu dřív vstávat, takže jak jsem psala, nechala jsem to až na tu střední školu. No a jak jinak se k makeupu dostat, než v drogérii?

3. Jaké jsou tvé oblíbené značky?
Vzhledem k tomu, že nepotřebuji za makeup utrácet miliony, tak jsou to značky z drogérie. Nejoblíbenější je určitě Rimmel London.

4. Co pro tebe makeup znamená?Na světě jsou mnohem důležitější věci než makeup, ale určitě si myslím, že to může být i druh umění :)

5. Kdybys na tváři mohla použít 4 produkty, které by to byly?
Záleží na tom, jestli se tvář bere pouze jako tvář, nebo celý obličej. Pokud pouze tváře, tak tam je to jednoduché - makeup, pudr, tvářenka a rozjasňovač. Pokud celý obličej tak korektor, řasenka, rozjasňovač a rtěnka.

6. Co máš na makeupu nejradši?
Těžko říct. Asi tu možnost vyjádřit svoji náladu, kreativitu.

7. Co si myslíš o kosmetice z drogérie a drahé značkové kosmetice?
Myslím, že pokud někdo chce investovat do drahé značkové kosmetiky, tak proč ne. Je každého věc, za co své peníze utrácí. Ale na druhou stranu, je spousta značek z drogérie, které dokáží udělat podobný efekt, jako drahé značky.

8. Jakou radu by jsi dala začátečnici v makeupu?
Nepřipadám si jako velká odbornice, abych mohla hodně radit, ale myslím, že klíč ke všemu je být trpělivá a hodně se učit a cvičit :)

9. Jaký trend v makeupu jsi nikdy nechápala?
Hodně dlouho jsem přemýšlela a napadla mě snad až báze na rty. Je to totiž něco jiného než balzám a nějak nechápu její význam. Když už je balzám, tak na co vymýšlet bázi?

10. Co si myslíš o beauty komunitě na youtube?
Myslím, že je hodně fajn, že něco takového vzniklo. Ale vážně. Holky si radí, pomáhají, ukazují co umí, proč ne :).
Já sama si oblíbila některé bloggerky, youtuberky, pokud se někdo chce podívat, které to jsou, tak můžete ZDE.

Štítky: ,