Recenze produktů z Ladyboxu za září 2013

Přeji všem krásnou středu :)
Dneska jsem se s vámi rozhodla podělit o mé zkušenosti s produkty, které se objevily v Ladyboxu pro měsíc září, o kterému jsem věnovala článek ve kterém se dozvíte i ceny jednotlivých produktů.
Někomu to příjde možná brzy, ale já tyto produkty používám opravdu každý den, takže jsem byla schopna si o nich už udělat nějaký obrázek.



Ráda bych začala touto zubní pastou, která mi nejdříve vůbec neudělala radost. Byla jsem celkem zklamaná, že v boxu byla, protože tato značka je velmi známá a můžete ji sehnat téměř v každé drogérii a hypermarketu. Ale naopak jsem velmi překvapena. Tato bělící pasta od Colgate mi udělala ohromnou radost, protože na mých zubech je rozdíl opravdu znát. Už po prvním použití byly mé zuby bělejší. Mé zuby bělící pasty nemusí, protože jsou citlivé a po pár dnech užívání mne bolí. Tady ten problém nemám. Určitě si ji koupím znova.



Oční linky od MUA mně zatím ani nezklamaly, ale ani nějak moc nepotěšily, protože prostě si moc oční linky zatím nedělám :) Ale plánuji speciál očních linek, takže tam se o nich určitě dozvíte více :)



Teď k produktu, který mi absolutně nesedl. Kakaové máslo od Palmer's se vstřebávalo pomaleji, než bych čekala, ale to by se dalo přežít. Absolutně mi nesedla ta vůně, takže jsem máslo vyměnila s jednou slečnou za jiný produkt :). A o tom, jak mi ten obal příjde zlý ani nemluvím :).



Odličovací a čistící voda od Dermacol mě velmi potěšila, odličuji se s ní každý večer a jsem z ní nadšená :). Bez problémů vás zbaví i voděodolných produktů. Já sama mám voděodolnou řasenku od Maybelline, pro kterou jsem dlouho nemohla najít vhodný odličovač. Až mi jednoho dne přišel tady tento :)



Tento primer z dílny MUA se mi také zalíbil. První dojem, když jsem ho nanesla na tvář byl, že je mastný, ale téměř okamžitě se do pleti vsáknul. Používám k němu BB cream a jsem opravdu nadšená jeho výdrží :).



Tuto MUA paletku používám teď opravdu každý den, protože je vhodná na jemné líčení do školy, ale i na nějaký ten dramatický look pro večerní párty. Na kouřové stíny je jako dělaná. Zapečené stíny jsem chtěla vždy vyzkoušet, takže i tady se mi LB trefil do noty :). Netuším, jakou výdrž by stíny měly bez primeru, protože ten už dávám téměř pod každé stíny, kromě Maybelline Color Tattoo.



Poslední věcí z boxu je fix na rty již několikrát zmíněné značky MUA. Když jsem ho v krabičce viděla, měla jsem z něj největší radost, ale teď už to říct nemůžu. Pigmentace téměř žádná, možná to bude i trochu tím, že mám nejsvětlejší odstín. Ale přece jen, i světlé rtěnky jsou na rtech vidět. U tohoto fixu musím dát alespoň čtyři vrstvy, aby bylo vidět, že mám rty trochu načervenalé.

Kdybych to měla celkově zhodnotit, největší radost mám asi paradoxně ze zubní pasty, ze které jsem byla původně nadšená nejméně. Oční stíny, primer a odličovač taky fajn, ale fix a to máslo určitě za mně ne.

Jak se vám líbí Ladybox za měsíc září? Pořídili by jste si některé produkty?



Štítky: , , , , , ,