TAG: Nežiji jen makeupem

Čauky :)
Tenhle TAG jsem poprvé viděla u Káji z plum-foolery.blogspot.cz a rozhodla jsem se ho taky zrealizovat, takže se hned na to vrhneme :).

1. Koukáš se na televizi? Jaký je tvůj nejoblíbenější pořad, případně seriál?
Na televizi se dívám opravdu velmi málo, takže to jsou spíše české seriály, které občas zahlídnu. Ale můj nejoblíbenější seriál jsou Upíří deníky (The Vampire Diaries), který sleduji na internetu v angličtině s českými titulky.

2. Vaříš? Jaké je tvoje nejoblíbenější hlavní jídlo a dezert?
Vařím, sice bych si měla do kuchyně pořídit štít, ale vařím. Nejoblíbenější jídlo budou asi kuřecí plátky na rajčatech, nebo těstoviny s rajčatovou omáčkou, protože já miluji těstoviny a rajčata. Nejoblíbenější dezert je určitě střecha z Bebe sušenek (a navíc je to nepečené, takže tomu nemůžu ublížit! :D) a nebo kiwi řezy :).

3. Vysněné povolání?Být členka Meet&Greet teamu! A teď vážně, ještě vůbec netuším, co přesně budu dělat. Zpěvačkou bohužel nebudu, s tím jsem už smířená :D.

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět?
Dá se říct, že ovládám angličtinu - mám z ní maturitu, takže asi něco umím ;D. A učila jsem se 4 roky německy a umím asi 4 věty, prostě s němčinou mám docela problém. Je to hodně těžký jazyk. Lituji, že jsem se nešla učit španělsky :), tu bych chtěla umět.

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za makeup?Určitě oblečení, nebo doplňky. A nebo za věci s mojí oblíbenou kapelou :), takže CD, DVD a tak dále :).

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?
Mám s tím trochu problém, ale od té doby co dělám v obchodě se to výrazně zlepšilo :)

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?
Nečtu vůbec nic, kromě článků na blogu nebo informacích o celebritách. Přečíst 20 knížek k maturitě byl můj životní výkon ;D.

8. Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?
Je těžké vybrat jenom jednu. Nejhorších mám spoustu, třeba že jsem hypochondr, nebo netrpělivá, žárlivá, výbušná a dlouho spím ;D. A nejlepší jsou všechny ostatní, kromě těch, které jsem jmenovala, protože jsem úžasná ;D. Ne vážně. Určitě asi to, že hodně pomáhám druhým, snažím se ze všech sil, všichni to vědí, a pak toho akorát využívají, ale asi je to moje nejlepší vlastnost.

9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komorní společnost?
Trochu se to bije s bodem 6, ale chodím se ráda bavit.

10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš jako mraky?
Nevím, asi bych dělala to co teď, i když bloguji. Chodila na akce, byla venku s přáteli, nakupovala, dívala se na filmy, věnovala se rodině a fence, prostě asi tak :).

Štítky: ,