Čokoládové fondue na ruce aneb zimní limitka krémů od Essence

Krásné dopoledne všem,

dneska bych vás ráda (i když nejspíš trochu později) upozornila na novou limitovanou edici krémů na ruce od Essence. Tyto krémy můžete sehnat momentálně v drogériích Rossmann. Bohužel ale mizí rychlostí světla a já dneska tyto 3 krásné produkty musela koupit ve dvou drogériích, abych měla všechny varianty.
První dojem z těchto krémů je opravdu skvělý. Voní opravdu, ale opravdu nádherně, obzvlášť když krém roztíráte. V tubě voní sice hezky taky, ale tu pravou vůni z něj dostanete až při aplikaci.

Já mám krémy ještě z loňského roku (předpokládám, že jsou nesmrtelné, když tam nikde nemůžu najít trvanlivost), tehdy jsem chytla pouze dva ze tří a mám je spotřebované asi jen poloviny. A další problém je, že je to limitka a nebudu se jí tudíž chtít zbavit, když už nebude k dostání. Tudíž už teď mám tak zásobu na pět let dopředu a je mi jasné, že Essence příjde další rok s dalšími a dalšími krémy, a já začnu kromě dekorativní kosmetiky "sbírat" i krémy na ruce. Nejsem moc schopná je spotřebovávat v létě, s jejich zimními, vánočními vůněmi se to nedá. Ještě, že neexistují letní limitované edice krémů na ruce, protože bych si s němi musela mazat nejspíš celé tělo. Naprosto jsem se do nich zamilovala.

Oproti loňským krémům jsou letošní trochu dražší, ale mají 100 ml z původních 75 ml. Vsakují se velmi rychle, jsou trošinku méně hutnější než ty z loňské limitované edice. Vůně vydrží opravdu dlouho. Jeden krém zakoupíte za 55 korun, což si myslím, že je cena přijatelná :).

Jak už jsem psala, opět jsou k dostání ve třech variantách. Pro letošní zimu to je kombinace hořké čokolády s jahodou, banánem nebo kiwi.


Na druhé fotce vidíte i krémy z loňska a to perník s chai latte a karamel s horkou čokoládou :)


Určitě mi dejte vědět, jestli jste tyto krémy už ulovily, jestli jste s nimi spokojené, a nebo cokoliv jiného, co vás napadne, na co by jste se rády zeptaly :)

Oprava: někde jsem četla, že je i letní edice. Nejspíš jsem ji nějak prošvihla. Víte něco o letní edici?

A abych nezapomněla, máte poslední možnost přihlásit se do Giveaway :)

Hezký den všem :)

Štítky: ,