Nákupy - listopad 2013

Ahoj :)
Krásný den všem,
opět je měsíc u konce a to znamená? Nákupy za listopad! :) Zase se mi toho nahromadilo opravdu dost, takže bych se do toho ráda pustila hned.

Jedna moje spolužačka se projevila jako Oriflame a Avon Lady. Takoví lidé by se kolm mně neměli pohybovat, aby moje peněženka nebyla prázdná. Bohužel, bohudík se tak stalo, takže tím Tě zdravím :).

Nemám přesný rozpis, co kolik z mojí objednávky stálo, takže vám pouze můžu říct, že mne tento balíček stál 440 Kč :)
Dva laky na nehty, bohužel odstíny jsem nikde nenašla napsané a rtěnka.



Dále modré oční stíny v perličkách. Takový mám doma pouze rozjasňovač. Tady se bohužel bojím, že líčení s nimi bude obtížné, ale uvidíme.



+ dvě rtěnky. Světlejší je v odstínu Multi-faceted pink, tmavší nese název Fuchsia Palladium.



Snad poslední věc, kterou mám za tento měsíc od Oriflame, je zázračný kelímek s vůní černého rybízu. Mne stál díky spolužačky pouhých 72 Kč. Ale tuším, že říkala, že stojí normálně okolo 99 korun teď v akci.



Od Oriflame se konečně vzdálíme a na chvíli se zastavíme u Rimmel, protože jsem prostě musela mít další rtěnku od Kate Moss. Já ji mám v odstínu 20 a je to opravdu nádherná růžovo-fialová barva. Dokonce mi byla už i pochválena, takže mám velkou radost :).



Dochází mi můj korektor od Essence, který byl opravdu super. Teď jsem rozhodla vyzkoušet jiný levný, a sice od Miss Sporty v odstínu 001. Stál mně 55 korun :)



Není tomu tak dávno, co jsem psala článek na téma pískových laků od Gabriella Salvete. Tento měsíc jsem si pořídila další dva, které jsem už v článku ukazovala. Jedná se odstíny 11 Blueberry Milk a 14 Blu Imperiale. Jeden stál 89,90 Kč.



Poslední dobou jsem si hodně oblíbila fialovou barvu. Měla jsem ji ráda vždy, ale teď se ji snažím využívat i v líčení. Proto jsem si koupila tyto krásné mono stíny od S-he. Nikdy jsem od nich stíny neměla. Myslím, že za to, jak je tato značka známá svou "kvalitou" a za tu velikost, chcou opravdu moc. 40 korun mi v tomto případě připadá dost. Ale tak uvidíme, jaké budou. Odstín 150/020



U fialové ještě zůstaneme. Konečně se i v našich drogériích objevil fialový odstín Catrice Liquid Metal stínů. Co vám budu povídat, musela jsem je mít. Opravdu nádherná barva! Mám odstín 050 We're the Inner Purple.
A moc se mi líbí ty názvy! :) Tady konkrétně byl použit název z písně We're the Champions. V dalších stínech, které mám doma název skupuny Guns N' Roses, stín má jméno Gold N' Roses.
Stín seženete za 104 Kč :)



Přejdeme k pečující kosmetice.
V Rossmannu byla zrovna akce na jejich sprchové gely, značky Isana. Jeden stál zrovna 19,90 a mne se moc zalíbila tato vůně hrušky a melounu. Opravdu kouzelná :)



Kdo můj blog čte pravidelně, musel tady čekat i Essence krémy na ruce, limitovanou edici pro zimu 2013, které jsem věnovala samostatný článek. Jeden stojí 55 Kč. Těžko říct, jestli ještě nějaký seženete, protože mizí opravdu rychle.



Poslední věcí, kterou bych vám ráda ukázala, je oblečení. Vím, je to blog o kosmetice, proto ji taky tady většinou cpu, ale tady se s vámi ráda podělím. Od jedné milé slečny jsem si přes votocvohoz.cz koupila toto krásné oblečení od Avril Lavigne, z její značky Abbey Dawn.
Dala jsem za to tričko a sukni asi 700, z obchodu by to stálo daleko víc.



Mimochodem, taky mám profil na votocvohoz.cz a prodávám tam zrovna jeden svetr. Určitě se mrkněte TADY :)



Štítky: , , , , , , , , ,