Nákupy - říjen 2013


Ahoj :)
Za chvilku ještě běžím na seminář, ale stihnu napsat nový článek. Tím jsou Nákupy za měsíc říjen. Tento měsíc mi přišla největší výplata mého života ( ;D) a tak se dalo čekat, že tentokrát bude opravdu hodně položek v tomto seznamu.
Proto nebudu zdržovat a jdu hned na to :)

První věc, respektive dvě věci, které jsem si pořídila a určitě se řadí momentálně mezi mé nejoblíbenější kosmetické kousky jsou rtěnky z řady Kate, jedna původní, druhá z té matné řady. Když se objevily i ty matné, musela jsem si koupit i tu starší, na kterou jsem měla dlouho zálusk. Odstíny jsou 05 a matná 110. Plánuji na ně recenzi, takže mi příjde zbytečné je tady v tomto článku dopodrobna zkoumat :) Pořídila jsem je v Rossmannu, každá stála 129 :)



Spolu s rtěnkami jsem nemohla v drogérii nechat i novou Scandaleyesku, s kterou bohužel nejsem spokojená tolik jako s předchozí, o které jste se mohli dočíst v jedné z nejčtenější recenzi tohoto blogu. Jedná se tedy o Retro Glam řasenku značky Rimmel. Já ji chytla v akci za 139 v Rossmannu :)



Zase jsem si pořídila laky na nehty. Jsem v tom děsná. Ale když Gabriella teď dělá úžasné pískáče. Už mám myslím 4, a zálusk mám minimálně ještě na jeden. Tyhle dva jsou v odstínu 07 Princess a 06 Aquamarina (každý za 65 kč). Další lak na fotce je od Rimmel v odstínu 003 Aurora za 70 korun :)



O tomhle slavném korektoru značky Catrice (Camouflage) jsem snila už dlouho. Konečně jsem si ho pořídila a jsem s ním celkem spokojená. Odstín 010 Ivory jsem pořídila za 75 kč :)



Nezůstala jsem však pouze u korektoru a pořídila jsem si rovnou i oční stíny Liquid Metal odstín Gold n' Roses. Celkově se mi líbí tato řada a určitě ještě pro nějaký ten stín zaběhnu. Stál okolo 110 kč.



Protože jsme se školou jeli na adaptační kurz, vyrazila jsem do města pro tepláky. Zašla jsem do Gate a tak to dopadlo. Pořídila jsem si tam krásné náušnice za 48 korun :). Tepláky jsem taky pořídila, ale ty vám ukazovat nebudu.



(18:28) Článek jsem samozřejmě nestihla napsat, takže píšu teď, jak jsem se vrátila ze školy ;D.

(19:20) Přišla Katy a mezitím jsem nic nenapsala, takže píšu až v 21:05. Myslím, že tento článek bude nejdelší, co jsem kdy psala ;D.

(21:15) vzdávám to ;D.

(1. listopadu) Jdu opět na to. Toto je takový meziměsiční článek :).

Další věcí, kterou jsem si tento měsíc pořídila jsou třpytivé linky od značky Essence, které jsem pořídila za 70 korun. Jsou v odstínu 02 Black Star



Potřebovala jsem si koupit nový šampón. Nemohla jsem si nevšimnout, jak Lou z GetTheLouk chválí šampon Toni&Guy pro jemné vlasy. Tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Stojí 220 korun a seženete ho v drogériích DM :)



Opět stará známá věc - depilační krém od Veet za 180 korun tuším.
Já ho ale chytla zrovna v akci, ale bohužel vám nepovím za kolik, protože si to nepamatuji.



Protože jsme v říjnu jeli na adaptační kurz, nechtěla jsem si s sebou brát odličovače a vatové tampónky. Chtěla jsem ušetřit místo. Tak jsem si koupila tyto odličovací ubrousky od Balea. Jsou tam dvě balení a stojí okolo 80 korun. Seženete v DM. Já mám růžovou variantu a voní opravdu nádherně :). A nemá problém s odlíčením voděodolných věcí. Jsem moc spokojená.



Už dlouho jsem toužila po teniskách na klínku. Moc se mi líbily, ale nechtěla jsem za ně utrácet 800, za které se daly v Deichmannu sehnat. Navíc problém byl i velikost. Málo kdy seženete boty, které se vám líbí ve velikosti 36 (na podpatku i 35). No ale jednoho dne jsem si vykračovala pro ubrousky výše a podívala jsem se do Deichmanna, zda tam ty botky pořád mají. A hele, tyhle tam byly za pouhých 300! A velikost? 36! Tady byl konec váhání, brala jsem je všemi deseti a opravdu je miluju :))



Astrid, co víc k tomu dodat. Mám rozdělaných 5 dalších balzámů, teď už vlastně 6 :)) Stál 30 korun :)



Předposlední věcí (konečně ;D) je sada od Rimmelu. V DM byla akce na BB cream + pudr. Já mám nejsvětlejší odstín. Je užasný, že tato sada byla (možná ještě je!) za pouhých 159 Kč :). A opravdu dělají skvělou práci :)



Posledním produktem je můj první suchý šampón na vlasy. Mám ho doma teprve dva dny, je ještě nepoužitý, tak uvidím, jak se bude chovat. Objednala jsem si ho s kamarádkou, tak vám bohužel nemužu napsat, odkud je. Stál okolo 70 korun :)



To je vše :) Určitě mi dejte vědět, co jste si pořídili vy :)





Štítky: , , , , , , , , , ,