Nákupy - prosinec 2013


Krásný den všem :)
Někdy mi příjde, že tento článek píšu každý víkend, a ne každý měsíc. Vždy to hrozně rychle uteče.
Je toho zase pořádná hromada, tak se na to rovnou vrhnu :).

Předem se chci omluvit za kvalitu fotek. Fotila jsem odpoledne a během chvilky se změnilo hned světlo. Je to v zimě dost na nic.



Tuhle tvářenku mám z galaxieprani.cz, kde měli před Vánoci obrovské slevy. Toužila jsem po ní už hodně dlouho, a právě slevy byly skvělá příležitost si ji koupit. Byla levnější asi o 60 korun, a zaplatila jsem za ni 299 Kč. Je opravdu multifunkční. Dá se použít jako rozjasňovač, tvářenka i bronzer. Opravdu krásná. Jedná se o odstín 103 Mariachi Pink.



Na druhé, už opravdu méně kvalitní fotce můžete vidět mou druhou položku z galaxieprani.cz. Jedná se o oční stín od Urban Decay v odstínu Strip. Tento stín byl slevněný z 400 na 160 korun. Opravdu jsem ho tam nemohla nechat :).
Druhé stíny, duo od Avon mně vyšly tuším na 150 korun, ale to si vážně nejsem jistá. Ty jsou v odstínu Violet voltage.



Další věcí z Avonu byl balzámek na rty, který stál myslím 30-40 korun :) Odstín Pink Diamond. Krásná třpytivá růžová :).



Opět Avon, se svým třpytivým krémem od Skin so Soft. Miluju třpytivé krémy :). Cenu vám už bohužel ale nepovím.



Dále jsem si koupila tuto řadu na nohy od Foot works. Jedná se o 3 produkty, vyživující krém, vyhlazující peeling a jílovou masku. Tyto produkty voní po zázvoru a bílém čaji. Bohužel cenu opět nevím.



Nákup z plumfooleryshop.cz. Kája byla hrozně milá a poslala k němu i lízátko, které samozřejmě už splnilo svůj účel ;D. Diář, který nakonec jsem se rozhodla věnovat do příští GA (cena okolo 235 kč!) a jahodový Carmex, který mně vyšel okolo 70-80 korun :).



Lepidlo a nehty z DM :) Krabičku mám od Kristýnky, ještě z jejich nehtíků, které mi poslala :). Každá z těchto věcí stála okolo 55-60 korun :).



Oční stíny od Oriflame. Dostala jsem je za pouhých 50 korun od spolužačky. Úplně nové =). Pokud toto čteš, ještě jednou děkuji :).



Nevím, jestli to víte, ale na milanicosmetics.eu měli před Mikulášem 50% slevy :) Musela jsem toho využít. Výsledkem jsou dva produkty, které jsem si objednala. Rtěnka v odstínu 11 Fruit Punch mně vyšla na 49 korun. Rozjasňující pudr 02 Hermosa rose jsem pořídila za 83 korun. Objednávka přišla domů téměř hned, ale těmto produktům chci věnovat samostatný článek, jako těm z Galaxie přání. Takže větší info až tam :).



Poslední produkty jsou od Essence. Nádherná rtěnka v odstínu 09 Wear Berries! a údajně voděodolná řasenka, která se zároveň stává propadem měsíce. Více se dočtete v následujícím článku Lucy's chart pro měsíc prosinec 2013.

To by bylo tento měsíc vše :) Snad se vám článek líbil. Máte z některým z těchto produktů zkušenosti? Přáli by jste si nějaký tento produkt koupit? Těším se na vaše komentáře :)

Štítky: , , , , , , , ,