Otvíráme Ladybox - prosinec 2013


Ahoj, krásný čtvrtek všem :)
Konečně jsem se dostala k tomu, abych otevřela balíček, který mi přišel od LadyBoxu. Je to můj už 3. box v pořádí a musím říct, že se mi bohužel líbí nejméně z nich. Na druhou stranu, byly i horší edice už :). Takže můj postoj je takový neutrální :). Top edicí u mně zůstává ta červencová, narozeninová, která se stala nejčtenějším článkem tady na blogu! :) Je vidět, že vás články o Ladyboxu baví, bohužel vás musím zklamat, tohle je na dlouhou dobu poslední krabička. Nemám bohužel finance na to, abych si box objednávala často. Snad to chátepe :)



Co se týče designu krabičky, musím říct, že byly i povedenější. Když jsem viděla nápovědu na facebooku, těšila jsem se na ni, ale trochu mně zklamala. To zdobení, baňky...nádherné, ale určitě by to bylo hezčí na bílém pozadí :)





Dopis od Lady :)



Seznam produktů:



A teď už krabička po otevření :)



Nejsem zrovna vzorečkový typ, a proto mi jich přišlo tak moc! :D



První jsem viděla Palmer's, k tomu se dostaneme ještě později.

Další vzorečky jsou od Natura Siberica. Pokud jsem to pochopila správně, jedná se o krém na ruce a druhý vzorek je maska na obličej.

LB píše: "Přírodní kosmetika Natura Siberica je vyrobena z bylin a rostlin ze Sibiře a Dálného Východu. Tyto roslitny jsou velmi unikátní díky vysoké koncentraci a vyjímečné trvanlivosti účinných látek. Běžná prodejní cena: od 119 Kč."

Můj názor: Myslím, že tyto vzorečky najdou využití, až je všechny vyndám někdy z šuplíku plného vzorečků :) :D

Poslední vzorečky byly od Mixa. Jedná se o vyživující krém na obličej a tělové mléko.

LB píše: "24 hodinový vyživující krém zabrání vysušování pleti, zatímco Regenerační promašťující tělové mléko poskytne úlevu vysušené pokožce celého těla. Běžná prodejní cena plného balení: od 139 Kč."

Můj názor: Vzorečky zužitkuji velmi brzo. Jednak proto, že tuto značku jsem chtěla vyzkoušet, ale trochu na mně neudělal dojem obal, balení (možná je to divný, ale produktu musí mému oku lahodit taky :D) a taky proto, že moje pleť je teď obzvlášť velmi vysušená.



Další položkou, kterou jsem v boxu objevila byly sušenky Racio. Už v již zmiňovaném červencovém boxu jedny byly a jsem z nich unešena ještě i do teď. Snad bude i tohle ten případ.
Původně měly v boxu být tuším Tapi Kuličky, z Tapi Tea, který naprosto zbožňuji a věnovala jsem mu samostatný článek. Ale třeba i tohle bude fajn ;)



Dalším produktem byly Cosm'etika Oční stíny Ladybox Vánoce, 3 g, plné balení.
Byl to personalizovaný produkt, já dostala tmavě modré, modro šedé.  Další odstíny byly tělové.

LB píše: "100% přírodní oční stíny Cosm'etika obsahují minerální pigmenty, které přilnou k pokožce a díky tomu vám líčení vydrží celý den. Ve speciální Ladybox edici pro vaše vánoční nalíčení. Běžná prodejní cena: 189 Kč"

Můj názor: Tolik peněz bych za tyto stíny rozhodně nedala. Jedná se o plné balení a přes to, si myslím, že za tu cenu mohu mít mnohem kvalitnější stíny jiných značek. Uvidíme, třeba překvapí :)



Dalším produktem, a pro mně nejmenší výhrou celé krabičky, je tělové mléko od Palmer's. Nevím, jestli je tato značka tak oblíbená, ale v Ladyboxu je už minimálně po třetí, o kterém vím. Já tuhle značku ráda nemám, u mně využití určitě nenajde.


LB píše: "Tělové mléko obsahuje kyselinu mléčnou, která vyhlazuje kůži a odstraňuje odumřelé pokožky. Bambucké a kakové máslo zase hydratují. Vaše suchá pokožka tak bude jako znovuzrozená. 50 ml, cestovní balení.  Běžná prodejní cena: 175 Kč za 20 ml."

Můj názor: Vymění někdo za dekorativku?




Anatomicals Hand Sanitizer, plné balení

LB píše: "Dezinfekční gel je novinkou v sortimentu Anatomicals. Dezinfekční gel využijete kdykoliv během dne ve chvílích, kdy chcete mít čisté ruce a umytí vodou není možné. Běžná prodejní cena: 129 Kč. V prodeji od ledna 2014"

Můj názor: Tady jsem spokojená. Takových věcí není nikdy dost :) a jsem ráda, že mám něco, co ještě není v prodeji. Je to super pocit ;D.



Jordana Texturovací lak na nehty, 15 ml, plné balení

LB píše: "Lak na nehty má velmi populární a trendy konzistenci tekutého písku. Po nalakování zasychá do nerovného povrchu, který vytváří efekt texturovaného písku. Běžná prodejní cena: 60 Kč."

Můj názor: Tento produkt se mi z celé krabičky líbí nejvíce. Laky od Jordany jsou známé, chtěla jsem vždy vyzkoušet. Mimochodem, jak Ladybox ví, jaká je má nejoblíbenější barva? :) Tento lak byl totiž k dostání ve mnoha variantách a mně přišla zrovna fialová :).



Ziaja Osvěžující sprchový gel Limeta-Citrus, 270 ml, plné balení

LB píše: "Osvěžující sprchový gel Ziaja promění vaši koupel nebo sprchu v exotický kokteil vůní. Sprchový gel byl vyroben v limitované edici, není volně prodejný a vyzkoušíte ho pouze díky LadyBoxu."

Můj názor: Se Ziajou jsem na tom podobně jako s Mixou. Chtěla nechtěla jsem vyzkoušet. Tak to mám tady :) A zase ten krásný pocit, že jsem jedna z mála, která to má :)



Ladybox štětec na oční stíny, plné balení

LB píše: "Plochý štětec je ideální pro nanášení očních stínů. Speciální edice Ladybox štětců má praktickou krátkou rukojeť, na které je vyraženo logo Ladyboxu. Prodejní cena: 99 Kč"

Můj názor:
Nový štětec na stíny jsem si chtěla pořídit už dlouho, takže proč ne :)

To byl poslední produkt prosincového boxu. Třetí krabička a celkem spokojenost. 6/9 plných balení. Všechny značky (až na Palmer's ;D) jsem chtěla vyzkoušet, takže super :)

Jak se líbil poslední Ladybox tohoto roku vám? :)





Štítky: , , , , , , ,