Lucy's chart - prosinec 2013


Ahoj :)
Tak je to tady, poslední rest z roku 2013 :)

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment měsíce
Rozbalování a nadělování dárků. Kdo tohle nemá rád? Takže za mně určitě 24. prosinec :). A samozřejmě celý ten krásný večer, který jsem strávila s mými nejbližšími :)

2. Oblíbená písnička
Poslední dobou jsem si hodně oblíbila Tulisu. Zpěvačka pocházející z Velké Británie. Já ji znám zejména jako porotkyni britského X - Factoru, ve kterém v roce 2011 byla koučem skupin a pomohla Little Mix k vítězství.
Sama Tulisa si toho prožila za svůj život hodně, vůbec se s ní nemazlil. Prodělala anorexii, byla obětí šikany, dvakrát se pokusila o sebevraždu a měla problémy s drogami, díky kterým musela jít 19. prosince tohoto roku k soudu.



Z vánočních určitě to bude Shake up Christmas od Train, tuhle mám z vánočních nejraději :)



3. Nejoblíbenější film/ video/ seriál
O Vánocích Sám doma, jako každý rok :) A pohádky! Tři ořísky pro Popelku, Čertova nevěsta, Princ a Večernice, Princezna ze Mlejna, Peklo s princeznou :))
A film Jak poslat tatínka do polepšovny :)



Co se týče Youtuberů, ráda bych vám představila dvě zahraniční youtuberky, které pravidelně odebírám. Shaaanxo a MakeupbyMandy24 :)

4. Věc/ moment, který mně udělal pyšnou/ donutil se stydět
Tentokrát to bude ta první volba. Udělala jsem totiž těžkou zkoušku z Psychologie :)

5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt
Oční stíny od Catrice v odstínu Gold n' Roses :)



6. Propadák měsíce/ přešlap měsíce
Tento měsíc se bohužel přešlap objevil. Jedná se o voděodolnou řasenku od Essence, která rozhodně není voděodolná. Bohužel jsem cestou z práce minulý týden brečela a ta řasenka se hned rozmazala :(. Chápu, je to řasenka za 60 korun, ale mohla by alespoň něco vydržet. Za mně rozhodně nemůžu doporučit.

Omlouvám se za kvalitu fotky.


7. Koupená věc, ze které mám největší radost
Tvářenka od KIKO! :) Božská :)



8. Nejpoužívanější lak na nehty
Tuhle část bych asi měla přejmenovat. Při mé brigádě prostě by lak na nehty dlouho nevydržel. Ale dávám tu fotku z prosincového Ladyboxu, ve kterém mi přišel nádherný lak na nehty od Jordany :)




9. Dopoužívaná věc měsíce
Nečekaně není ;D.

Jak se vám líbila moje Top 9 tentokrát? :)

Štítky: , , , , ,