Mé oblíbené e-shopy :)

Krásný čtvrtek všem :)
Konečně jsem udělala další zkoušku a tak si mužu dovolit jeden menší článek :).
Minule to byl můj WISHLIST, dneska to budou mé oblíbené e-shopy s kosmetikou :).

Jenom chci ještě říct, že pořadí v jakém obchody zmiňuji je zcela náhodné :)
Poštovné zmiňovat nebudu. Není to věc, která by se nedala dohledat a navíc si to ani nepamatuju.

Galaxie přání
galaxieprani.cz

Tento obchod nabízí téměř každou značku, na kterou si vzpomenete. Najdete tam Rimmel, můžete jít přes Maybelline až po Urban Decay. Stejně tak jako produkty, které nabízí. Najdete tady štětce, oční stíny, rtěnky, laky na nehty, prostě celý sortiment. Při nákupu jsem zvolila platbu na účet a hrozně to domotala, napsala jsem však dotaz a téměř hned mi přišla odpověď. Navíc zde mají opravdu velké slevy. Přece jenom, kde najdete Urban Decay stíny za 160 korun? :)

Kosmetický svět Madalen
kosmeticky-svet.cz

V tomto obchodě jsem nakupovala zatím poprvé a už teď jsem maximálně nadšená. Velmi příjemná komunikace, a co nejvíc oceňuji je upřímnost. Objednávala jsem si dvě tvářenky, z toho jedna se paní při balení poškodila. Byla to opravdu minimální ztráta, přesto mi přišel e-mail, ve kterém byla omluva a ještě sleva na tvářenku 30 korun. Moc se mi líbilo toto jednání. Určitě jsem zde nenakupovala naposledy. Stejně tak, jako v předešlém obchodě i tady můžete sehnat jak levnější kosmetiku, tak i trochu dražší kousky :)

Plum-foolery Shop
plumfooleryshop.cz

Málo kdo nezná Káju z blogu plum-foolery.blogspot.cz. Tato velmi příjemná a sympatická slečna vlastní tento e-shop. Kromě kosmetiky zde můžete najít i další zboží, např. momentálně diáře, peněženky nebo obaly na pasy. Sama jsem si jeden diář objednala + carmex a jsem spokojená. Vyřízení velmi rychlé! A co navíc? V balíčku bylo lízátko, děkuji Kájo! :D Miluji lízátka :D
+ poskytuje asistovaný nákup, což je naprosto užasný :)

Tohle by byla zatím moje Top 3 :) Možná napíšu článek o dalších internetových obchodech :)

Štítky: