Poohlédnutí za rokem 2013 :)

Tak a je to tady :)
Rok 2013 je nadobro pryč a já vám přeji do nového roku 2014 hodně štěstí, zdraví, lásky a úspěchů :)

Než dám nadobro sbohem mému krásnému diáři, rozhodla jsem se z něj vypsat ty nejzajímavější momenty z roku 2013 :) Stejně si ho schovám, protože je v něm uchováno tolik vzpomínek :).



Leden
V lednu mi začálo docházet, že bych se mohla začít učit ma maturitu (což jsem stejně nechala až na duben a květen ;D), bylo to období pololetních písemek a spousta mých kamarádek slavila narozeniny. Sestřička ♥ Kristýnka ♥ a Klárka ♥ :).

Únor
Byla jsem s přáteli v kině na tom nejdivnějším filmu vůbec. Kdo viděl Movie 43 (Mládeži nepřístupno), určitě ví, o čem mluvím :D. Byla jsem na bowlingu a taky na školním plese! Na který se hrozně zase těším :). Tentokrát tam půjdu už jako absolventka.

Březen
Raego ♥ byl opět v Ostravě a já tam opět nebyla. Asi se nikdy nedočkám :(. S holkama jsme v semináři z bioly hrály téměř pokaždé lodě, a Cherrynka ♥ oslavila své první narozeniny :). 15. března to byly 3 roky od pražského koncertu Tokio Hotel ♥.
Dva dny před focením tabla jsem si zvrtla kotník. Protože jsem absolutně nemožná ;D. Nakonec jsem našla někoho, kdo by mně tam odvezl a vznikly celkem pěkné fotky :).

Duben
Přípravy na maturitu vrcholily a probíhalo poslední pololetní dohánění známek. 7. dubna to bylo přesně 6 let od ostravského, mého prvního koncertu Tokio Hotel, mého prvního koncertu vůbec ♥. Taky jsme natáčeli a fotili Harlem Shake, což byl velký hit roku 2013.
Rozdalo se mé poslední vysvědčení a 30. dubna proběhlo poslední zvonění, které jsme si všichni náramně užili :).

Květen
Měsíc M. Druhého a třetího května státní maturita - matika, čeština. Po matice jsem se vrátila domů s brekem, že jdu v září znova. Nakonec jsem se přes to přenesla a začla se pořádně šrotit na ústní zkoušky. Do toho jsem sledovala MS v hokeji, což mně baví a žádný rok to nesmím vynechat, maturita ne maturita.
Asi týden v půl před maturitou jsme byli na akci, na po který jsem hrozně moc zvracela. Poprvé z alkoholu vůbec. Na dnešní dobu v 19 letech docela pozdě? No, opila jsem se kvůli kluka hrozně moc, a brečela jsem. Už nikdy takovou blbost.
Čekaly mně taky přijímačky na VŠ, které jsem hravě zvládla, bez přípravy. Absolutně do teď nechápu, co na tý škole dělám, nebo spíše, jak jsem se tam dostala :D.
A pak už se maturovalo. Dala jsem to, naštěstí, ale bylo to o fous. Kdo chce, může si přečíst celý článek, který jsem tomu věnovala.
Pár dní poté bylo slavnostní vyřazení a samozřejmě se musela maturita pořádně zapít! A byl pomaturitní ples :)
A taky jsem založila tento blog! :)

Červen
Byly další přijímačky, kam jsem se nedostala, a jsem za to ráda. Zároveň jsem se dozvěděla, že jsem přijatá na VŠ :) takže byl důvod k další oslavě. A začla jsem chodit na zumbu, na který jsem byla všeho všudy 2x nebo 3x. Taťka slavil narozeniny.

Červenec
Hned prvního byl zápis na vysoké, kde jsem viděla poprvé skoro všechny své budoucí, teď už současné spolužáky :). Chtěla jsem jet s holkama k moři, ale nakonec nám to nevyšlo.
Objednala jsem si svůj první ladybox, jehož rozbalení se stalo nejčtenějším článkem na tomto blogu vůbec! :)

Srpen
Poprvé jsem se viděla s Kristýnkou. Pozvala mně totiž k sobě do Prahy, kterou já naprosto miluji a mohla bych tam jezdit pořád :) Byla jsem na pohovoru na brigádě a vzali mně! :) A doučovala jsem kamarádku matiku k maturitě.
Bylo to 8 let od doby co poslouchám a zajímám se o Tokio Hotel. Neuvěřitelný. Této události jsem taky věnovala článek.



Září
Jako každý rok, prvního září slavily dvojčata z TH narozeniny, velký den pro fanynky Tokio Hotel, a týden po té také, kdy slaví narozeniny Gustav.
Začala jsem éru studentky vysoké školy a zažila imatrikulaci :).

Říjen
Byla jsem na adapťáku s vysokou a na konci měsíce oslavovala s bráchou narozeniny :).

Listopad
Byl asi nejméně zajímavý měsíc v roce, až na to, že slavila Lucinka narozeniny (pokud to čteš, zdravím ♥)

Prosinec
Už od mého narození se v prosinci dějou vždy velký věci. Slavím narozeniny, je Mikuláš, slavím svátek, mamka narozeniny, Katy narozeniny ♥ (zdravím i tebe!), jsou Vánoce, slaví se Silvestr. Všichni to známe :) Já navíc udělala svou první zkoušku, jednu z těch těžších. Psychologie je opravdu těžký předmět :).
Dále mně prosinec naučil, že ne všechny kamarádky, jsou opravdu kamarádky. A taky, že i lidé, které znáte pár dní na vás mohou být milejší než ony. Asi opravdu záleží na tom, co má jaká osoba v sobě ukryté.

Byl to opravdu namáhavý rok. A jaký byl ten váš? :)


Štítky: