Recenze prosincového Ladyboxu 2013

Krásné úterý všem dámy :)
Dneska si dáme recenzi prosincového Ladyboxu :) Bohužel, nemůžu recenzovat úplně vše, protože mi dva produkty vzala mamka :D ;D. Snad to nebude vadit :)

Tato recenze je pravděpodobně na nějakou dobu poslední, co se boxu týče. Opravdu jako studentka si nemůžu dovolit strkat peníze do krabiček :(. Ale zase někdy možná...dělat recenze a otvírací články pro vás, mně opravdu baví :)
Otvírací článek je ZDE :)

Jdeme na to :)

Vzorečky jsem jak jinak hodila do "vzorečkového šuplíku". Já prostě na vzorečky nejsem. Jednoho dne však plánuji vzorečkový den :) Palmer's jsem vyměnila za lak na nehty, já Palmer's nemůžu ani cítit. Strašně mi to smrdí. Bohužel je to pomalu v každém druhém boxu.



Ke krabičce jsem se vyjadřovala už v otevíracím článku, takže jen stručně. Na bílém pozadí by podle mně ta dekorace byla hezčí :), jinak ale moc hezká krabička.



Sušenky přišly na řadu hned druhý den v práci. Nějak zvlášť mně nezaujaly, protože mi chutnají úplně stejně jako Albert sušenky. Racio z červencového Ladyboxu bylo pro mně o mnohem lepší.



Stín a štětec mi zabavila mamka :) Takže tady bohužel neposloužím. Nijak zvlášť si nestěžovala, respektive vůbec. Proto předpokládám, že obojí slouží tak jako má :)



Jak jsem psala..Palmer's už není. Vyměnila jsem ho za lak na nehty od Models own v odstínu Dancing Queen, který byl v jednom z boxů, který jsem neměla :). Nějaké obrázky jsou na google :).



Dezinfektční gel na ruce od Anatomicals se hodí a vždycky bude. Že bych z něj ale skákala pět metrů vysoko, to se říct nedá :).



Lak na nehty od Jordany s pískovým efektem. Produkt, který mi udělal z celé krabičky největší radost.



Sprcháč je pro mně sprcháč a vždycky bude, bohužel není na něm nic extra. Nevím, ani jak velké rozdíly bych měla pociťovat proti jiným sprchovým gelům :).

Tohle je vše. Jak bych prosincový box shrnula? Bohužel si myslím, že byl průměrný. Na Vánoce jsem čekala opravdu něco lepšího :).
A jaký na něj máte vy názor?



Štítky: , , , , , , ,