Druhý SWAP :)

Opravdu nebudu litovat dne, kdy mě Kris Týnka nalákala na SWAP. Tentokrát jsme spolu udělaly už druhý, o tom prvním si můžete přečíst v tomto článku.
Tehdy jsme si dávaly limit 150 korun, tentorkát jsme to zvedly na 500 (což jsme stejně překločily).

Balíčky jsme si posílaly minulý týden, já Kikče ve středu, ona mně ve čtvrtek. Já už pomalu přestala věřit, že dorazí. Kikča ho měla už v pondělí na poště, já stále nic. Do týdne naštěstí dorazil taky, takže jsem ho konečně mohla otevřít (o 3 dny později než Kristýnka, což vážně není fér! :D).
Zároveň mi přišel i s objednávkou z Ameriky, kterou mi dlužila pošta už měsíc. Takže dvojité otevírání :).
Dneska jsme tu však kvůli SWAPU. Na první fotce uvidíte věci, které jsem poslala Kikce já. Nejlepší však bude zajít na její blog, kde se dneska taky objeví článek o jejích dojmech ze SWAPu, takže to budete mít podrobně.



- Hello Kitty pěna a sprcháč (tuším, to už si opravdu nejsem jistá) z Douglasu, takže jsem to vše poslala i v té tašce co na fotce z části vidíte. Vím, že Kikča HK miluje, proto jsem to musela vzít. A právě proto mně napadlo, že uděláme další SWAP, ať já neposílám jenom tohle :)
- Nálepky na nehty od Essence, vím, že Kikča ujíždí na věcech na nehty, tak snad udělaly radost :)
- Čokoládky - co víc dodat? Snad byly dobré :D
- Essence lak na nehty - který by údajně měl svítit ve tmě
- Balea produkty - protože je prostě miluje :D Doma má takovou zásobu sprcháčů, že ani v drogérii jich tolik nenajdete. Proto jsem jí koupila další sprchový gel, peeling, šampón a balzám na rty.
- Neznámá věc - Poslední věc na obrázku není, nebyla ani v balíku pro Kikču. Pořád jsem čekala, až mi příjde, ale nakonec jsme se s Kikčou domluvily, že to pošlu dodatečně, až dorazí :) Určitě se Kikča o tom později na blogu podělí, já už to tady asi připisovat nebudu :).

Suma sumárum = 9 věcí :).

A teď co jsem dostala já?
Když jsem otvírala balíček, který mi přišel, připadala jsem si jako o Vánocích. Podívejte na ten roztomilý balící papír! :)



Dostat se do krabice byl jeden velký horor. Snažila jsem se ji  otevřít a pořád to nešlo. Takže jsem rozdělávala dobrých 5 minut, než jsem se mohla do krabice podívat. Takže děkuji, že jsi to udělala napínavější! :D


První pohled do krabičky byl opravdu úžasný. Čuměla na mně Beyoncé! Slova "ta holka je ale blázen, co mi to posílá za drahý věci" by jenom těžko vystihla pohled, který jsem měla :D.


Nejprve jsem z krabičky vytáhla všechny (pro mně už známé) šumivky do vody, které Kikča sama vyrábí. Asi mi chtěla naznačit, že bych si měla dávat koupel častěji, protože mi jich poslala 14! Čtrnáct! No chápete to? :D Je to blázen :D


Tohle jsou miniaturní HK na nehty :) Jsou opravdu krásné. Bohužel lépe vyfotit nešly. Snažila jsem se ze všech úhlů, ale marně :). Jsou prostě mrňavé :)


Dále jsem dostala další třpytky. Ty jsi prostě neskutečná Kristýnko :D. Za chvíli už budu mít snad od každé barvy :)



Dostala jsem i ozdobnou lepící pásku, tuším, že díky tomu, že Kikča ví, že jsem se snažila vyrobit si svůj diář. Leč marně, ale o tom až přespříští článek :).



Už dlouho jsem neměla lízátko, který je skoro větší než moje hlava, takže se hodně těším, až si pochutnám ;D.


Miluji náramky, miluju rolničky. To je prostě nádhera :).


Ještě stále nemůžu uvěřit, že je má :'). Jednou Kikča dávala na blog článek o sovách a viděla jsem tam tuhle. No málem jsem z ní nemohla ani spát, jak je nádherná :') a ona mi ji koupila taky :)) Děkuji ti moc, to je opravdu nádhera. Ona je tak elegantní a zároveň praštěná, prostě...chápete ne? :D





Z dekorativní kosmetiky jsem dostala dvě rtěnky a párty řasenku. Tu nevím jestli využiji, ale nejspíš na nějaký tutoriál. Uvidíme, jak bude vypadat na očích. Na ruce ji vidíte úplně dole a bojím se, že dost nepůjde odlíčit, protože mi totálně zaschla :D. Nad ní máte fialovou rtěnku od S-he, která mě upřímně hodně vyděsila, když jsem ji viděla v té tubě. Je opravdu hodně tmavá, na ruce světloulinká (fotka zkresluje, barvy jsou mnohem světlejší a zářivější ve zkutečnosti), takže věřím, že je určitě nositelná.


Tohle mi udělalo taky radost, ty ozdoby na nehty jsou prostě roztomilý :)



Roztomilý sešitek s hrochem :)



Krásná dopisní souprava s pejsky :) :)


A poslední úžasný set - parfém a tělové mléko od Beyoncé :) To nezachápu ještě hodně dlouho :') Vždycky jsem to chtěla zkusit a teď to mám doma :) Děkuji moc :)

Za tohle všechno bych chtěla Kristýnce hodně moc poděkovat. Opravdu užasné krásné věci. Ale připadám si kvůli Tobě teď trapně. Snad jsme si řekly jenom 9 věcí ne? :D No budu ti muset asi poslat ještě jeden balík, nebo nevím :D. Trochu mně mrzí, že jsi vynechala zase dopis. Strašně ráda čtu Tvoje dopisy :). Ale už si začínám zvykat, že je ke SWAPům prostě nedáváš :D. Děkuji moc :) Líbí se mi vážně všechno :) ♥ Jsi úžasná :)




Štítky: , , , , ,