Rozhodně ne! TAG

Ahoj :)
Dnes vám přináším TAG (a není to pivní facebookový tag! - taky vás to nechává klidnými? :D ), který jsem poprvé zahlédla u Lary z YT kanálu MondbergVienna :)

Máte patnáct kategorií a máte říci, co pro vás v dané kategorii nepřipadá v úvahu :) Tak jdeme na to :)

1. Jídlo
Já jsem velmi vybíravá, co se jídla týče. Proto se tady zastavím trochu déle. Na první pozici řadím všechny druhy ořechů a věci, které jsou s nimi spojené. Z důvodu, že mám na všechny druhy ořechů alergii. Dále to jsou už věci, které mi nechutnají. Jedná se tady o ryby, játra, plesnivý a barevný sýry, květákový mozeček. To snad stačí :D našlo by se jistě určitě mnoho dalších věcí, ale tohle jsou první, které mně napadly.

2. Oblečení
Věci z pravé kůže bych na sebe nevzala (když vezmeme v úvahu to, že bych na to měla :D)

3. Hudba
Já poslouchám téměř vše. Kromě jazzu, country a takové té klasické hudby. Z moderní hudby nesnáším metal. Příjde mi to jako řvaní do mikrofonu. Jinak snesu z moderní hudby vážně skoro cokoliv. I rap, když je udělaný hodně dobře :)

4. Vůně & zápachy
Vadí mi vážně ostré a silné vůně. No a smrdí mi vše, co mi smrdí. Tam snad není co dodávat :D

5. Roční období
Nemám ráda zimu. Bohužel se v tomto období zrovna nacházíme. Nemám ráda tu břečku, která po sněhu vzniká a pak mrzne a pokud se nechcete zabít, měli by jste chodit místo v kozačkách v bruslích. To se mi vážně nelíbí. Jediné co na zimě snesu jsou Vánoce, Silvestr, celý prosinec, protože pořád něco se děje. Buď slavím narozeniny, nebo svátek, je Mikuláš, zmíněné Vánoce a Silvestr. Jo, prosinec mně baví, ale potom je to pro mně už jenom utrpení. A jo, jednou za 4 roky jsem ráda za zimní olympiádu :D. A koncert Tokio Hotel v březnu a Rihanna v prosinci, jo..to jsem se zimou problém neměla :D.

6. Sladkosti

Pokud v tom nejsou ořechy, tak neodolám snad ničemu, bohužel :D

7. YouTube
Opravdu nerada vidím, když mi naskakují videa od malých holek, co učí, jak se líčit..proboha..máte krásnou pleť, kluka ve vašem věku nepotřebujete. Prosím, neličte se!

8. McDonalds
Já hamburgery moc ráda nemám. Když není zbytí, tak to sním, ale jinak do Meka chodím pouze pro pití, hranolky a zmrzlinu.

9. Lidé (obecně)
Nemám ráda lidi, kteří se přetvařují, lžou a dělají z vás idiota..a že jsem jich takových poznala...Dále takoví, co jsou urážlivý, násilní, týrají děti a zvířata, myslí si, že vše ví nejlíp a přitom ví kulový. A lidi, kteří za každou cenu musí získat veškerou pozornost na sebe, nebo holky, co balí kluky svých kamarádek.

10. Lidé veřejní, celebrity
Promiň Miley :/ :D a Gagu taky zrovna v lásce poslední dobou nemám. A Justin Bieber. Ne proto, jak zpívá, ale proto, jak se chová. Pokud se chtěl chovat jako blb, tak se neměl chtít stát celebritou, protože dává dost špatný příklad lidem, stejně jako Miley.

11. Vlasy
Nemám ráda svoje vlastní krátké jemné vlasy :/

12. Party
Mám party ráda moc, ráda se chodím bavit. Ale jen do určité míry. Zábavu mi dokážou zkazit lidi, kteří si dají nějakou drogu nebo jsou opilí tak, že leží pod stolem. Já piju taky, ale tak, že o sobě vím :).

13. Jízda autem
Autem moc často nejezdím, protože my auto nemáme, takže tady nevím, co napsat :) Ale nesedla bych do auta s někým, kdo pil.

14. Rodiče
Ti co se svým dětem nevěnují, protože na ně věčně nemají čas a dávají dětem dárky, aby si to nějak vykompenzovali. Plus zase takoví naopak přímo maminkovštví, co nenechají své děti málem ani zavázat tkaničky :).

15. Instagram
Na Insta bych nedala svou nahou fotku. Ani na facebook, to se mi vážně nelíbí, když se tam ty holky vystavují, aby měly co nejvíce lajků. Příjde mi to trapné.

A čemu by jste vy řekli ne? :)

Štítky: ,