Lucy's chart - Březen 2014

Ahoj :)
Další měsíc utekl jako voda, je pravda, moc jsem poslední dobou nepřidávala, takže se divím, že tento článek není hned za Chart z měsíce únor ;D.
Pokusím se polepšit (bohužel praxe ve škole mi to zatím neumožňuje), mám nějaké nápady na blog, jenom ještě musím vymyslet, jak je zrealizovat :).

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment měsíce
 Moc zajimavých momentů nebylo, ale přece jenom jeden mám. Ostravské hokejové derby. Vyhrála je Ostravská Univerzita, takže mám hroznou radost :D Hokej byl opravdu parádní, sice tam byla u ledu hrozná zima a dostala jsem pak chřipku, ale vážně to stálo za to :).

2. Oblíbená písnička
 Tentokrát mám hned tři :).

Novou písničku od Little Mix - Word Up, k Sport Relief, který v Anglii probíhal minulý víkend (tuším) :)
Já jim hodně fandím, jsou to nejslavnější dívčí kapela vůbec a zatím můžu soudit jen z videí, ale živě zpívají užasně :).



Velký dojem na mně udělala konečně i Lorde, i když jsem se původně k ní moc neměla, protože tohle není moc můj styl, musím uznat, že pecka Royals je prostě skvělá :).



Poslední píseň oblíbená v březnu je od Celeste Buckingham, její novinka I'm not sorry :).



3. Nejoblíbenější film/ video/ seriál
 Tohle je tentokrát pro mně dost těžké, ale přece jenom jsem tento měsíc objevila pro mně novou vlogerku Karissu Pukas :)



4. Věc/ moment, který mně udělal pyšnou (nebo donutil se stydět)
Takový přímo nemám, ale přece jenom byl jeden moment, který mně zasáhl hodně. Když se jedna z mých nejlepších kamarádek ocitla v nemocnici, ale naštěstí jsou všechna vyšetření v pořádku :).

5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt měsíceTento měsíc jsem to opravdu flákala, vždycky jsem hodila na sebe první stíny, které jsem viděla, s rtěnkami to samé, takže třeba příště :D.

6. Propadák/ přešlap měsíceNaštěstí není :).

7. Koupená věc, ze které mám největší radost
Moje první paletka od Sleeku, ze které mám opravdu radost :).



8. Nejpoužívanější lak na nehty

Tradičně nebyl :D

9. Dopoužívaná věc měsíceKonečně tady můžu něco napsat! :D Šampón od Garnier :D Akorát jsem bohužel neudělala fotku :(

Tak to je vše, mějte se krásně :)

Štítky: , , ,