Lucy's chart - únor 2014

Čaute,
nemůžu uvěřit, že je už druhý měsíc nového roku pryč. Šílené, jak to letí.
Tento, vlastně už minulý měsíc se nic zvláštního nestalo. Abych pravdu řekla, chci nějak přeorganizovat blog, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Stejně jako tato rubrika asi taky zanikne. Nějak mně už moc nebere, takže z ní možná udělám nějaké oblíbence, uvidím.
Každopádně teď tady ještě je :)

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment měsíce
Tady bych asi zařadila školní ples z gymplu. Byl hrozně fajn. Bavila jsem se, což šlo poznat i druhý den ráno až do odpoledne, ha ha. Dva dny na to jsem šla do hospody s děckama z vysoké a nezmohla jsem se na víc, než jedno pivo. Dále jsem byla jen na džusu.

2. Oblíbená písnička
Nemůže to být jiná než Can't remember to forget you! Už na začátku února jsem ji pasovala zatím na nejoblíbenější hitovku tohoto roku :)
Obě dvě zpěvačky jsou úžasné. Rihannu jsem měla tu čest vidět živě na koncertě, Shakiru bohužel ne, ale už dlouho ji považuju za oblíbenou zpěvačku.



3. Nejoblíbenější film/ video/ seriál
Harry Potter. Rozhodně. Byl to snad druhý film, na který jsem kdy byla v kině. Bavím se o třetím díle, který je zároveň mým nejoblíbenějším. Dále mám ráda jedničku i dvojku a hlavně finální díl Relikvie smrti. Ten je opravdu úžasný. Šestka mně moc nebere, u tý jsem v kině málem usla, ha ha :D.
Od malička je ale Emma Watson má oblíbená herečka, z Toma Feltona (Draco) se stal krasavec :D, i když v Harrym se mi absolutně nelíbí, takový...ulíznutý :D

4. Věc/ moment, který mně udělal pyšnou (nebo donutil se stydět)
Nevím, asi se nestalo nic tak zajímavého, co bych tady zařadila. Ale ano! Vím o něčem, co mně vytočilo. Má nešikovnost. Lakovala jsem si nehty na ples a když jsem lak chtěla zavřít, vyletěl mi z ruky a postříkal můj kosmetický kufřík, další laky, stůl a dokonce i koberec (což naštěstí nejde moc vidět :D). Z kufříku jsem lak už nedostala :(, ale mohl by to být nový druh umění. Kresba lakem na nehty. Jop, to si nechám patentovat! :D

5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt měsíce
Asi Scandal Eyes Lycra flex od Rimmelu, na kterou jsem dělala recenzi v tomto článku.

6. Propadák/ přešlap měsíceUrban Decay mono stín. Tohle považuju za propadák století a ne jednoho měsíce :(. A ne, nebyla jsem na ten produkt náročná. Záporná recenze bude v průběhu měsíce března.

7. Koupená věc, ze které mám největší radost
Paletka 168 očních stínů :)



8. Nejpoužívanější lak na nehty
Konečně jsem si po půl roce nalakovala nehty. Díky za ten ples! :) Využila jsem pískový lak na nehty od Gabriella Salvete v odstínu 08 Azzuro :) a na malíček jsem dala černé třpytky od Essence.

 
9. Dopoužívaná věc měsíce
To je přesně ten důvod, proč nemůžu dělat články o spotřebovaných produktech. Protože bych je musela hromadit alespoň rok, aby mělo cenu ten článek vůbec psát :D



Štítky: , , , ,