Nákupy - březen 2014


Krásný den všem :)
Původně jsem čekala, že tady bude mnohem méně věcí, jelikož jsem myslela, že jsem moc nenakupovala, ale nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo :).
Co jste si pořídily tento měsíc vy dámy? :)

Mám tady várku věcí e.l.f. kosmetiky, kterou ještě teda nemám zaplacenou, ale peníze pošlu kamarádce už velmi brzy. Věci jsou kupované v prosinci, ale zase ona se neměla k tomu mi je poslat :D za všechny 4 věci jsem v akcích dala dohromady 380 Kč. :)

Vzala jsem si primer, který stojí tuším okolo 40 korun normálně a je celkem fajn, nemůžu si stěžovat. Používám ho každý den a zatím udržel vždycky vše co měl, až na jednu jedinou věc, ale o tom ještě jindy :).



Chtěla jsem vyzkoušet i nějaký štětec, proto jsem volila tento fialový blendící štětec :)



A musela jsem zkusit i tvářenky :)





A tvářenkami to nekončí :)

Koupila jsem si od Milani tvářenku z nové limitované edice pro jaro 2014 v odstínu 06 Lady Rouge. Ve skutečnosti není tak moc rudá a pigmentovaná :) Ale prostě už kvůli toho designu jsem ji musela mít :)

Pořídila jsem ji (stejně jako i další produkt na www.kosmeticky-svet.cz) za 204 Kč :). Na druhé fotce se mi podařilo i perfektně zachytit barvu tvářenky :).





Chtěla jsem ji nechat na konec, ale tak když už jsem se zmínila o tom e-shopu, tak rovnou sem dám i druhý produkt z mojí objednávky.  Jedná se o mou vůbec první Sleek paletku očních stínů. Jako první jsem zvolila Sleek I divine snapshots paletku :) Co na to říct, je prostě nádherná :). Určitě si koupím další :). Stála mně 264 Kč :).

A krabičku si nechávám, ty jsou vždy kouzelné :)



Stíny jsou tak nádherné, že se mi vůbec nepodařilo je zachytit, ale plánuji recenzi a tam zkusím udělat lepší fotky, zatím tedy takto :)



Recenze bude i na novou rtěnku od Rimmelu. Tahle je v odstínu 200 Latino a určitě si musím dokoupit ještě minimálně jednu :) Já ji pořídila v DM za 99 Kč :)
Pokud si ji nekoupíte, určitě ji zajděte do drogérie alespoň očichat, protože ta vůně je opravdu něco krásného :)



Rozhodla jsem se začít si dělat nehty, takže jsem nakupovala odlakovače (každý za 34,90) a MS top a zároveň base coat, což mi příjde jako absolutní vychytávka :) Tento zázrak stál 39,90 :) V DM drogérii.



Poslední věci nejsou z kosmetiky, ale musela jsem se vám pochlubit. Tak schválně, kdo má rád Upíří deníky? Koupila jsem si řetízy Eleny Gilbert a Katherine Pierce :) na aliexpress.com za pár korunek :)

Štítky: , , , , , , ,