Vyhlášení Giveaway ke 100. článku na blogu


Krásný den všem :).
Dnes je mi milou povinností vyhlásit vítěze páté Giveaway.
Hrálo se tyto tři věci:



Rtěnka od Avonu Luxe, Oriflame a Essence stíny. Kdo chce vědět víc, může si přečíst tento článek.

Jak jistě víte, chtěla jsem po vás vědět, jaké články vás zajímají. Došla mi tehdy inspirace. Děkuji vám za všechny názory, obzvlášť za ty delší, smysluplnější. Kdybych měla vybírat podle toho, co jste mi kdo napsal, měla bych výherce hned jasného.
Klára mi napsala moc pěkný komentář, se kterým se naprosto ztotožňuji. Proto jsem se rozhodla, věnovat jí malou pozornost a poděkování, protože se opravdu svým komentářem vyšvihla nad ostatní a přímo z toho davu komentářů razí. Ano, z každého komentáře jsem si něco odnesla, ale musíte uznat, že tohle se objevilo jenom jednou.


Takže jsem se rozhodla Klárce poslat kelímek z Oriflame. Mám doma dvakrát stejnou vůni a celkem šest těchto kelímků, všechny určitě nevyužiji. Takže se na tebe může těšit zbrusu nový třešňový kelímek. Snad udělá radost.

Kromě těchto užitečných komentářů se zde objevilo pár, které daly najevo, že návštěvníci jsou zde poprvé a vůbec si kromě článku o GA nepřečetli žádný jiný. Radit mi článek o sbírce kosmetiky, když jsem ho dělala na začátku ledna? Nákupy a new in když je dělám každý měsíc? Jednoslovné odpovědi, jsou sice taky odpovědi, ale nepříjde mi, že by jste se nad tím zamýšlely.

Teď už tedy k samotnému vyhlášení GA:
Zúčastnilo se vás celkem 47, což je podstatně méně, než už GA předchozí. Všichni nesplnili všechny podmínky, které jsem stanovila.
Jako způsob losování volím random.org z jediného prostého důvodu. Nechci mít na svědomí to, že sama vyberu někoho, kdo pak poruší podmínky, které udělal jenom kvůli soutěži. Ani nevíte, kolik z vás přestane po GA být pravidelnými čtenáři, přitom je soutěž dělaná jenom pro ně.




Gratuluji :)
Terce a Klárce pošlu během dnešního dne e-mail :).

Na ostatní se těším u dalšího článku. Zatím ahoj :)

Štítky: , , ,