Prodloužený víkend v Praze :)


Krásnou neděli :)
Jak jistě víte, minulý víkend jsem strávila v Praze. Jednak kvůli Essence výprodeji, ale také hlavně kvůli mé kamarádce Kikče.
Ti z vás, kteří mně sledují na mém instagramu (zrovna stávkuje, takže máte odkaz v menu :) ), jste mohli vidět jak jsem trávila minulý víkend pod hashtagem #lucyinprague.
Na instagram jsem se rozhodla přidávat některé kosmetické novinky dříve, než na ně dojde řada na blogu, takže pokud nechcete o ně přijít, určitě si mně přidejte :).

3 fotky z instagramu i pro ty, kteří mně tam nesledují. Zbytek je ale tam. Moc fotek tedy ještě tam není, ale budu přidávat pravidelně :).


Většina z vás určitě ví, že Nina Dobrev je moje nejoblíbenější herečka. Joy jsem si na cestu koupila jenom kvůli ní. Nakonec tam bylo ale mnoho dalších zajimavých článků :).


Tato fotka je pořízena v sobotu 5. dubna. Po Essence výprodeji mi to vše nestačilo, takže jsme šly s Kikčou nakupovat i dále :). V OC Nový Smíchov jsem byla poprvé :). Vždy jsem byla jenom v Palladiu, nebo Harfě. No my Ostraváci to máme těžké :D. Nebojte. Po OCNS jsme stihly jít i do toho Palladia :D. Každopádně jsem byla poprvé v MAC prodejně :). Jít do Lush jsem samozřejmě jak je mým dobrým zvykem zapomněla, stejně tak jako jsem zapomněla ochutnat Bubbleology :D Snad příště :).



No a tohle byla skvělá tečka sobotního 7 hodinového nakupovacího marathonu :). Na druhou stranu jsem strašně ráda, že jsem tam byla jenom tři dny. Přesto, že Kikča je hrozně fajn a Prahu miluju. Její mamka totiž skvěle vaří, a myslím, že bych hrozně rychle si na to zvykla :D První den jsem s tím měla problém, protože moc nejím :D A už jsem začala chytat i pražský přízvuk! :D Naštěstí je už vše v pořádku ;D :D

To by bylo k Praze asi vše :) Těším se na nové followers na instagramu :) Mějte se :)

Štítky: , ,