Essence LE "Wave goddess"


Krásný pátek všem! :)
Dneska mám pro vás malé info o nové LE od Essence, která se na trhu objeví v červenci a srpnu. Bohužel nebude dostupná v ČR, což je na jednu stranu fajn, protože se mi z ní tentokrát libí spousta věcí a neutratím peníze. Ale je to škoda.

Limitovaná edice Wave goddess je inspirovaná pláží, mořem, sluncem, prostě tím, co si představíme, když se řekne léto :).
A co, že obsahuje?



V limitce objevíme oboustranné oční linky.  Jeden hrot je úzký, na druhé straně je pak hrot širší. Vypadají krásně a objeví se ve třech barevných variantách. Abych pravdu řekla, líbí se mi všechny :D .
Pod linkami můžete vidět nové laky na nehty s gumovým prstýnkem ve stejné barvě. A vedle nich top coat, který mění barvu laku v závislosti na okolní teplotě.

K limitované edici patří i lososové pouzdo na brýle :)

Na tváře si Essence tentokrát vymyslela Blush Tint, neboli barvu na tváře a rozjasňovač, se speciálními pigmenty, které odrážejí světlo.

Pod nimi můžete na obrázku vidět krásné krémové dlouhotrvající oční stíny ve čtyřech barevných varintách.

Další vychytávkou je sprej na vlasy, který by měl udělat dojem plážového vzhledu vlasů. Dále set obsahuje tetování na tělo, které je lehce omyvatelné vodou. A vedle nich na obrázku vidíte samolepky na nehty, které mění barvu v závislosti na okolní teplotě.

Nad samolepkami je peněženka na drobásky :)

Posledním produktem z této LE jsou barevné balzámy na rty.

Myslíte si, že je škoda, že tato limitka u nás k dostání nebude? :)

Štítky: ,