Nákupy - červen 2014


Krásný den všem! :)
Dneska tu máme nakupovací článek a tento měsíc vám toho chci ukázat docela dost (i vzhledem k tomu, že jsem vám v květnu neukázala vše :) )
Snad se tady dneska objeví vše, co jsem si stihla pořídit, protože poslední dobou jsem hrozně líná si to psát a pak nevím :D

Tak jdeme na to :)




Konečně jsem si i já pořídila všemi opěvovanou micelární vodu od L'Oreal. Jak jistě víte, já zrovna nejsem do odličování zažraná a většinou to nechávám už jen na ubrouscích. Tahle micelárka byla ale v akci, za 99 Kč v Rossmannu, takže jsem se ji nakonec rozhodla vyzkoušet.
Slibuje zklidnění pleti, čištění pleti a samozřejmě odlíčení. Uvidíme, jaká bude :).



Na blogu kamarádky Kris Týnky jsem viděla, že si pořídila tento Balea sprchový gel. Zaujal mně už obalem, v drogérii jeho krásnou vůní. Navíc je to limitka a já mám limitované věci ráda :). Pořídit se dá v DM a stojí mezi 30 - 40 korunami, jako běžný sprcháč :) Tuším, že stál 32 nebo tak nějak :).



Pak tady mám jednu věc, ze které mám obrovskou radost. Jedná se o L’Oreal Paris Collection Privée rtěnku v odstínu Cheryl’s nude.
Možná se k vám dostal fakt, že L'Oreal vydal limitovanou edici nude rtěnek, na kterých je podpis herečky, podle které se odstín jmenuje. Já samozřejmě musela mít od Cheryl Cole. Bohužel tento odstín je sehnatelný jenom ve Velké Británii. Mám tam kamarádku, takže byla tak hodná a rtěnku mi poslala :). Plánuji si koupit nějaký další i u nás, ale mít Cheryl byla pro mne prostě nutnost. Přišla mně v přepočtu na 200 Kč, u nás stojí myslím 299.
Plánuji recenzi! :)


Dále tu mám rtěnku od značky Sleek v odstínu Pink Freeze, kterou jsem pořídila na cosmetics4you.cz, kde mají ještě teď na značku Sleek 15 procentní slevu (dneska by měla končit). Vyšla mne tedy za 153 Kč :).


U tohoto produktu vám cenu bohužel neřeknu. Kupovala jsem si ho s kamarádkou v akci a účtenku má ona, takže opravdu nevím. Dá se pořídit v Douglasu. Jedná se o NYX Jumbo pencil. Já šla přímo pro profláknutý odstín Milk, ale ten bohužel neměli, takže jsem si pořídila 608 Cottage Cheese a pro Milk si zajdu jindy :).



Mozaikový pudr od NYC snad ani představovat nemusím, dá se pořídit za krásných 85 korun a je to něco mezi bronzerem a rozjasňovačem :)  Líbil se mi, tak jsem si ho koupila :D.




Představuji právě voděodolnou řasenku od Gabriella Salvete, která bohužel voděodolná není. Vyhodila jsem zbytečných sto korun, ale co se dá dělat. Řasy dělá krásné, to je pravda.



Kosmetiku Moje málo kdo zná, jedná se o českou značku a již zmíněná kamarádka Kikča, mně donutila si něco tam koupit. Ceny jsou velmi příznivé, uvidíme co kvalita. Tento kompaktní pudr mně vyšel na 60 Kč.





Konečně mám další paletku od Sleeku :) Jak můžete vidět, jedná se o Candy paletku. Recenze snad bude :). Využila jsem akce na již zmíněném webu a paletka mně vyšla na krásných 242 Kč :).

To by bylo pro dnešek vše, myslím si, že je toho tento měsíc vážně požehnaně. Co myslíte? :)

Štítky: , , , , , , , ,