Lucy's chart - červenec 2014

Krásnou neděli všem,
další měsíc je za námi a já jsem tady opět s Lucy's chart, tentokrát za měsíc červenec :)

1. Nejoblíbenější/ nejzajímavější moment měsíceTo byl moment, který se během pár týdnů stal nejsmutnějším. Kamarádka mi oznámila, že jedeme na Ring Con 2014 (kvůli Nathaniela Buzolica :D), ale ve středu jsem se dozvěděla, že z toho sešlo a pojedeme až v červnu na jiný Con, kde samozřejmě taky bude :).
Byla jsem pak hodně smutná, ale téměř celý červenec byl ve znamení těšení se, než se to pokazilo.

2. Oblíbená písničkaV červenci jsem si hodně oblíbila Becky G, takže určitě její nový song Shower :).



Tady je live Spanglish verze :)



3. Nejoblíbenější film/ video/ seriálKonečně jsem shlédla první řadu The Originals! A že mně to chytlo! Nechápu, že jsem to nesledovala
dříve. A už vyšel i trailer na druhou sérii a ta bude lepší ještě než první! :) Už aby byl říjen :)

4. Věc/ moment, který mně udělal pyšnou (nebo donutil se stydět)Hned prvního července jsem byla pochválena šéfkou v práci. To mi udělalo velkou radost a zvedlo sebevědomí :). A taky jsem se konečně naučila dělat horní linky! Sice zatím jenom tužkou, ale věřím, že je to dost dobrý krok k tomu umět je už pořádně i ostatními produkty :)

5. Nejoblíbenější/ nejpoužívanější produkt měsíceSleek - Snapshot paletka :)



6. Propadák/ přešlap měsíce
Tento měsíc nebyl :)

7. Koupená věc, ze které mám největší radostTo budou asi produkty od MUA, které jsem ukazovala v tomto článku. Nebo jste je mohli vidět na mém instagramu (odkaz vlevo v menu), kde jsem teď skoro každý den a ráda vás tam uvítám, protože jsem se na něm stala totálně závislá, přidávám pořád a všechno a můžete tam vidět věci, které půjdou na blog s předstihem :).

8. Nejpoužívanější lak na nehtyNebyl a ani jsem si žádný tento měsíc nekoupila, takže to budu muset napravit.

9. Dopoužívaná věc měsícePěnu ve spreji od Balea, kterou jsem dostala už před rokem od kamarádky Kikči. Ještě tam je trocha na dně, ale já si ho hrozně šetřila. Teď když má Kikča přijet, je mi trapně ho tam po roce pořád mít, takže se snažím se ho zbavit už :D



Tentokrát je to vše, užívejte dál prázdnin! :)

Štítky: , , , ,