Nákupy - červenec 2014


Krásný čtvrteční den všem,
dneska tady opět po měsíci přináším nákupy z měsíce července. Není toho nějak moc, jednak jsem moc neutrácela a jednak, si to poslední dobou nepíšu, takže tady určitě není všechno, protože jsem na něco beztak zapomněla :).


 
Na prvním obrázku můžete vidět tři pečující produkty. Jedná se o slupovací masku od Freemana s vůní granátového jablka, která mi teda rozhodně nevoní, protože je do ní přidaná nějaká složka, která mi prostě nesedí. Koupila jsem ji v Globusu za nějakých 139 Kč. Použila jsem ji zatím jenom dvakrát, no můžu říct, že je sranda ji sundávat :D

Prostřední produkt je sprchový gel s peelingem od Yves Rocher, který mně vyšel na 99 Kč. Strašně krásně voní. Ještě jsem ho nezkoušela, takže nemůžu říct, jaký je. Koupila jsem si ho jenom proto, že jsem potřebovala jít do prodejny YR, protože jsem měla mít řasenku zdarma. Bohužel jsem ale zapomněla doma ten kupon, a tak řasenku nemám :D

Posledním produktem na fotce je Garnier energizující peelingový gel, který jsem taky pořídila v Globusu za 110 Kč, tuším. Moc krásně voní a používám ho téměř každý den. Konečně jsem se totiž začala starat o svoji pleť. Má čistit póry a tak, takže věřím, že mi akné naskákalo právě díky jeho používání. Může to tím být? Díky :)



Posledním pečujícím produktem, který vám dneska ukážu, je krém na ruce od Balea s vůní fialky, který jsem koupila v DM za 37,90. Původně jsem ho chtěla pouze kvůli tomu obalu, protože Paříž mám hodně ráda. Měla jsem tu čest vidět Eiffelovku na vlastní oči a vidět z ní celou Paříž. Bylo to něco neuvěřitelného.
Krém moc hezky voní a jsem ráda, že jsem si ho pořídila, protože přesně v den, kdy jsem si ho přinesla domů, mi šikovně spadl za postel ten s vůní Papaya a nejde vyndat. Takže ho dostanu nejdřív ven až za rok, jak budeme malovat :( :D Asi jsem měla nějaké tušení :)



Tentokrát se už přesuneme k dekorativní kosmetice. Objednala jsem si z Avonu tuhle paletku očních stínů. Stála přibližně 220 korun, byla zrovna totiž v akci, jinak ji seženete tuším za 299 Kč :) Je pojmenovaná Sophisticated violets :) Některé stíny jsou pigmentované lépe, jiné hůře, uvidím, jak se s ní bude pracovat.

Poslední produkty budou všechny značky MUA. Nevyhledávám ji, ale rozhodla jsem se jí ještě dát šanci. Jak určitě víte, na jejích webových stránkách probíhá obří slevová akce, o které jsem psala v tomto článku. Objednala jsem si 3 rtěnky a jednu paletku stínů, takže jdeme na to :).



Vlevo můžete vidět krásnou růžovou rtěnku se třpytkami (což foťák není schopen zachytit :D), která mně po 50% slevě vyšla na 22 Kč :) Je opravdu nádherná a krásně voní.

Druhá rtěnka je fialová a oslovila mně na jejich reklamním obrázku. Okamžitě jsem věděla, že ji musím mít. Je fialová, byl to risk, ale říkala jsem si, že za 22 Kč (opět po 50% slevě) i kdyby mi neměla slušet, si ji prostě objednám. Je to nádherná matná rtěnka a opět krásně voní :).


Další produkt byl něco, co jsem už hodně dlouho chtěla, ale nechtěla jsem za to dávat peníze. Po 50% slevě mně teď přišel na 64 Kč, s čím jsem teda hodně spokojená :). Jedná se o Lip Boom - zvýrazňující lesk a rtěnku v jednom. Jak můžete vidět na fotce, z jedné strany je rtěnka a z druhé lesk. Já si vybrala odstín OMG :)

Posledním produktem je tato krásná paletka očních stínů Pretty Edgy Eyeshadow Palette. Obsahuje 10 stínů, jejich pigmentace mně opravdu překvapila :). Stíny jsou krásné. Já za paletku zaplatila po slevě 149 Kč. Bez slevy stojí tedy 299 Kč.
Nádherný obal, veliké zrcadlo. Vrchní řada obsahuje stíny se shimmerem, spodní 4 stíny jsou matné.





Nákup v obchodě www.makeupacademy.cz můžu jedině doporučit. Objednávku jsem dělala v úterý a zboží mám už dneska (čtvrtek) doma :). Sice poštovný přes 70 Kč se mi moc nelíbí, ale to je snad jediná věc, kterou můžu vytknout :)

Pro dnešek je to už vše, pořídili by jste si taky něco z tohoto? :)

Štítky: , , , , , , ,