TAG Můj zvířecí mazlíček


Krásnou neděli všem! :)
Dnes tady mám opět TAG a tentokrát TAG s kterým tuším začala Petra z Lovelyhair.com :).
Určitě mi dejte dole do komentářů vědět, jaké máte domácí mazlíčky vy a jak se jmenují :).

1. Nejoblíbenější zvíře
Já mám zvířata ráda všechny, ale nejspíše vyberu psa. Miluju ale taky delfíny, koaly, pandy, koně, kočky...jak říkám, je jich opravdu hodně a je těžké si nějaké vybrat.

2. Jakého máš momentálně doma mazlíčka, jeho jméno a věk
Mám doma fenku jokršírského teriéra jménem Cherry. V březnu jí byly dva roky :). První fotka je z našeho prvního setkání (byly jí 2 měsíce), druhá a třetí fotka ze současnosti :).







3. Předešlí mazlíčci

Před Cherrynkou jsme měli postupně 3 morčata. Dvě jsme měli současně, jmenovaly se Nela a Carol. Třetí morčák přišel po smrti Carol, mysleli jsme, že je to holčička, takže jsme ji pojmenovali Lilla, chcete-li Lilly. Jenomže pak nám veterinář řekl, že je to kluk, takže z Lilly byl Lillo :D.

4. Oblíbená činnost tvého mazlíčka
Ráda spí, nebo si hraje s hračkama :).

5. Oblíbené jídlo tvého mazlíčka
Tady je to velmi jednoduché, protože Cherry sní opravdu téměř všechno, co jí dáme :).

6. Vtipná příhoda s tvým mazlíčkem

Je jich celkem dost, ale teď se mi vybavilo, když jsme byli na dovolené v restauraci. Cherry byla moc malá, měla teprve půl roku, tak mamce seděla u jídla na klíně. A furt s sebou šila, že nakonec skončilo její ucho v srnčí omáčce. Bylo vtipné ji pak nést domů, celou dobu voněla po tom jídle :D.

7. Má tvůj mazlíček nějaké přezdívky?

Říkáme jí různě. Cherrule, je ještě takové co je odvozené od jejího jména, ale třeba kamarádčina mamka jí říká Cherry Cherry Lady, podle té jedné písničky. A pak jí moje kamarádka říká rajčátko (podle Cherry rajčátek) nebo jí říkají třešňa (protože anglicky třešeň se řekne Cherry :) )

8. Oblíbené místo v bytě, které má tvůj mazlíček nejraději

Cherry má spoustu oblíbených míst, ale trošku sobecky musím říct, že mezi ně patří i moje postel :D.

Štítky: ,