Nákupy - září 2014


Krásný den všem,
máme tady opět nákupy a tentokrát uvidíte něco naprosto neuvěřitelného. Pouhé tři položky. Proč? Pravděpodobně opět pojedu do Prahy (což jsem se dozvěděla teprve předevčírem), ale taky hlavně proto, že plánuji příští rok Paříž a tak si nemůžu dovolit hodně nakupovat. A taky proto, že jedna věc, kterou uvidíte stála skoro 2 tisíce, takže jsem to musela zbytek měsíce nějak vyvážit :)
A ještě říkám, tři položky pouze proto, protože jedna patří ještě do nákupů za srpen, ale zapomněla jsem na ni minulý měsíc. Jinak by tu byly položky jenom dvě :D.


Začnu tedy položkou, která způsobila můj měsiční bankrot. Pořídila jsem si the Sims 4 a nejlevnější to zrovna nebylo (1800 Kč v háji :D). Ale hra mně baví, sice tam je několik nedostatků, které mi tam chybí, ale tak co se dá dělat. A ta lampička je úplně cute, protože svítí barevně podle toho, jakou má Simík náladu :D.

Vlastně jsem koupila trochu víc věcí, ale všechny putovaly do Giveaway, které se stále můžete zúčastnit zde.
Já sama jsem si koupila tento Essence Multi pudr, který se dá použít jako rozjasňovač a možná i jako bronzer. Je z limitované edice Hello Autumn a jedná se odstín 01 Autumn&The City a myslím, že ani jiný tam nemají :) Bohužel na cenu si už nevzpomenu :)



A poslední věc je teda srpnová, koupila jsem si ji v Globusu :) Je to krásná mikina, tehdy byla v akci za 450 korun, nedávno jsem ji tam viděla už za 600 Kč.



A to je opravdu všechno :)

Štítky: , ,