Sleek I divine Arabian Nights recenze


Krásný den všem,
ano vidíte správně. Opravdu jsem opět začala psát recenze. A nebyla bych to já, kdyby to nebylo na nějakou paletku. Mám už nějakou dobu doma nejnovější paletku od Sleek (ano, do nákupů jsem ji zapomněla dát :D), takže jsem se pro vás rozhodla napsat recenzi.

Určitě nejsem jediná, kdo dá hned na první dojem. Tedy se dokážu zamilovat i do balení a krabičky. Sleek to umí. Jak s krabičkami, tak s obaly, které mi příjdou elegantní. Černá pouze s nápisem jejich značky mi příjde opravdu hezká a luxusní.






Jediné, co musím balení vytknout, je otevírání. Dostat se do paletky je vážně umění. Mám doma ještě další dvě paletky od Sleek a nemám sebemenší problém. Tady se do paletky dostanu někdy i až po pěti minutách a na to opravdu kolikrát není čas. Stejný problém má i kamarádka, takže pochybuju, že je to špatným kusem. Možná začal Sleek dělat obaly trošku jinak než doposud.

Výsledek už ale stojí za to. Ta nádhera, která se vám zjeví po tom, co otevřete paletku... no posuďte sami :).



Jak můžete vidět paletka obsahuje dvanáct poměrně dost tmavých stínů, které se hodí spíše na večerní líčení. Neříkám, že z toho nevykouzlíte i něco na den, ale tuším, že většinou najde využití na nějakou párty.

Paletka obsahuje opět fólii na které jsou napsané všechny odstíny. Já jsem vám ji vyfotila, aby jste si mohli prohlédnout ty krásné názvy, které Sleek opravdu opět umí.



Paletka jako vždy obsahuje také oboustranný pěnový aplikátor, který si řekněme na rovinu, vůbec nepoužívám z žádné paletky :D.


Stíny jsou krásné, máslovité a úžasně pigmentované, jak je u Sleek dobrým zvykem. Swatche, které jsem pro vás udělala jsou opravdu udělané po lehkém přiložení prstu do stínu :). Stíny vám na očích vydrží hodně dlouho, navíc v dnešní době, kdy už téměř všichni používají bázi pod oční stíny, si myslím, že s výdrží těchto stínů nebude mít nikdo problém :)



Abych udělala nějaký závěr. Obsah paletky je naprosto perfektní. Ten obal mně zklamal. Opravdu nemám chuť otevírat paletku pět minut a pak to vzdát. Už několikrát jsem prostě neměla ty nervy, paletku schovala a musela vzít jinou. Z toho jsem celkem smutná. Je to škoda, protože paletku můžu jedině doporučit, jejím obsahem :).

Štítky: , ,