Halloween TAG :)

Ahoj!
Krásný den všem, tentokrát je tady opět TAG a vzhledem k tomu, že dnes se slaví Halloween, rozhodla jsem se udělat tento TAG, který jsem viděla u Týnuš Třešničkové :) Snad se bude líbit :)
Některé otázky jsou čistě americké nebo anglické, ale uvidíme, co se s tím dá udělat :)

1. Oblíbená písnička na Halloween

Rozhodně Strange od Tokio Hotel a Kerli, což je soundtrack k filmu Alice in Wonderland :)



Příjde mi že je v tomto songu taková ta creepy atmosféra :)

2. Oblíbený halloweenský film
Težko říct, moc jich snad ani neexistuje. Já za halloweenský film považuju každý, ve kterém se vyskytují nějaká divná creepy stvoření a to určitě jsou i v pohádce Alice in Wonderland :) Týnuš ale hodně zmiňovala mrtvou nevěstu, kterou jsem neviděla, ale zní to zajímavě, tak musím shlédnout :)





3. Máš nějaký halloweenský zvyk?
Bohužel u nás se to moc neslaví, což je hrozná škoda, protože bych tento svátek ráda slavila se vším všudy :) Bohužel mi akorát zbývá koukat na horory :)

4. Jaká je tvoje oblíbená halloweenská postava?
Myslím, že tady nedokážu přesně určit, kdo by to měl být :)

5. Co děláš o Halloweenu?

Jak už tady bylo řečeno, koukám se na strašidelný filmy :) Zítra jdu teda i na párty, ale není to oficiální halloweenská párty, ale snad všichni příjdou v kostýmech a hodím vám určitě nějakou fotku na instagram :)

6. Co se ti na Halloweenu líbí?

Samozřejmě na tom americkém se mi líbí právě ty převleky, kdy se každý může převlíknout za co chce a pořádně se vyblbnout :)

7. Bojíš se Halloweenu?
Ne...mně se ten svátek líbí moc :) Mám pro strach uděláno :D

8. Tvůj halloweenský zážitek?

Asi pár let zpátky jsme šly s kamarádkami parkem v hrozný tmě, bylo už dost pozdě a najednou tam něco přeběhlo kolem nás, což nás šíleně vyděsilo. Nakonec jsme teda zjistily, že to byl pes a měl hodně daleko páníčka, kterého jsme neviděly. Když jsme prošly celý park, šly jsme domů k jedné z mojich kamarádek a dívaly jsme se na horory :)

9. Tvoje historka ze stezky odvahy?

Pár jsem jich zažila na táborech nebo adapťácích a musím říct, že mně baví se bát...samozřejmě když vím, že nějaká stezka je a každou chvíli na mně může někdo vybafnout nebo mně vylekat. Ne bát se v tom smyslu, že jdu sama domů a někdo za mnou jde, to vážně ne.
A když jsem byla potom starší tak jsem strašila ostatní, seděla jsem ve křoví a číhala na děti :D

10. Máš nějak vyzdobený pokoj?
Bohužel to u mně vážně nevypadá, jako by teď měl být Halloween.

11. Dlabeš dýni?
Ještě nikdy jsem to nedělala, ale vzhledem k tomu, že jsem právě na cestě ke kamarádce (ano, článek je napsaný s předstihem, jelikož právě sedím ve vlaku :) ), která se v tomhle vyzná a baví jí to, tak je možný, že nějakou vydlabeme ještě spolu :)

To byla poslední otázka. Přeji vám, aby jste si pořádně tento zahraniční svátek užili podle svého :)

P.S.: Vyhlášení Giveaway bude až se vrátím z Prahy!

P.S.2 (z vlaku :D): Týnuš, pokud to čteš, už jsem viděla Mrtvou Nevěstu a mám adepta na oblíbenou halloweenskou postavu! :)

Štítky: ,