LASplash Chubby twist recenze


Krásný den všem,
dneska si dáme krátkou mini recenzi, ve které vám blíže ukážu tuto rtěnku v tužce, kterou vyrábí mnoha dalších značek, ať už Astor nebo Clinique.


Tato tužka je zatím jediným produktem, který od této značky vlastním. Přišla jsem k ní úplnou náhodou a to v Ladyboxu, který byl tuším za měsíc duben, takže ji mám doma už dost dlouho, abych si o ní udělala nějaký obrázek.

Tužka má být krásně matně červená, což splňuje. Nevím, jestli tehdy byla v boxu i v jiných barvách, ale určitě sami víte, že já zrovna červené produkty na rty nevyhledávám. Většinou volím růžové nebo fialové. Okolí ale říkalo, že mi tato barva sedí, takže ji sem tam občas ven vytáhnu =)

 

Všechny ale určitě zajímá, jak si tato kráska obstojí s výdrží. Obstojí a ne jen tak tak. Ta výdrž je něco dokonalého. Testovala jsem ji v práci, když jsem měla dvanáctihodinovou směnu. Pracuji s lidmi a mluvím tedy v jednom kuse. Proto i dost piji. Tahle "rtěnka" vydržela na rtech neuvěřitelných pět hodin, dokud jsem nešla na svačinu. Já jsem tedy velmi spokojená a můžu jenom doporučit.

Tuhle rtěnku v tužce seženete na stránkách ladyboxu www.ladybox.cz za cenu 299 Kč.

Zalíbila se i vám?

Nezapomeňte, ještě stále můžete hlasovat pro blogerku roku! Pokud někdo chce hlasovat pro můj blog, může ZDE. Děkuji za každý hlas a podporu! :)

Štítky: , ,