MUA Pretty Edgy Eyeshadow Palette recenze


Krásné úterý všem!
Dneska jsem si pro vás nachystala recenzi, tentokrát si posvítíme na jednu paletku očních stínů. Už z názvu můžete vidět, že se jedná o paletku značky MUA a to o Pretty Edgy paletku :)

První věc, která na paletce zaujme je nejspíše její design...působí celkem elegantním dojmem, je celá černá a na vrchní straně má pyramidy, cvočky, říkejte si tomu jak chcete :)


Vnitřní část paletky je také velmi krásná. Paletka obsahuje celkem 10 neutrálních stínů, ty ve vrchní řadě obsahují shimmer, spodní řada je naopak celá matná. Paletka dále obsahuje velké zrcátko a pěnový aplikátor, který nepoužívám.



Co se týče kvality stínů, už tak pozitivní být nemůžu. MUA sice nude paletky umí (měla jsem i pretty pastels a to byl opravdu propadák), ale některé stíny jsou pigmentovány hůře, některé lépe. Samozřejmě je jasné, že světlé stíny nebudou pigmentované moc, ale zase si myslím, že je špatně když jsou naopak pigmentované málo. Někde prostě musí být ta hranice. Můžete posoudit podle fotek:



Abych řekla pravdu, cenu paletky nevím, kupovala jsem ji v nějaké slevě, tuším 50% a stála myslím okolo 150 korun? Nejsem si teď jistá. A řekla bych, že za tu cenu je to kvalita přijatelná. Kdybych ji kupovala v plné ceně, asi bych byla dost naštvaná, protože v tom případě stojí skoro stejně jako Sleek paletky, a ty jak všichni víme, jsou jedny z nejlepších.

Pro dnešek vše. mějte se hezky :)

Štítky: , ,