Adventní kalendář Douglas 2014


Krásný pátek všem!
Dneska to bude jenom krátký a rychlý informační článek.

Někteří z vás možná ví, že se dá v parfumerii Douglas koupit Vánoční Adventní kalendář. Tento kalendář obsahuje samozřejmě 24 okýnek. V každém z nich se skrývá nějaký produkt, ať už miniaturka, nebo plné balení. A já ho samozřejmě musela mít. Stojí sice 849 Kč, ale já kolem něj pořád a pořád chodila, takže jsem nakonec neodolala.
Z druhé strany kalendáře je napsán seznam produktů, které obsahuje. Já se na to ale nedívám, poctivě se snažím vydržet až do 1. prosince! :)


Jak můžete vidět, kalendář je opravdu hodně veliký. Dělalo mi problém ho donést domů. Asi 10x jsem do něj kopla, takže doufám, že je všechno správně na svém místě, a že to není zničené na tisíc kousků.



A já mám na vás otázku:
Chtěla bych se zeptat, zda by vás zajímalo co je uvnitř? Chtěli by jste tady každý den vidět článek o tom, co jsem si daný den rozbalila? Bylo by to trošku náročnější, to je pravda. Tyto články bych prokládala i samozřejmě dalšími. Můžete se těšit na narozeninový TAG, jelikož mám brzy narozeniny. Dále se určitě objeví Ladybox za měsíc prosinec, Brandnooz Box...takže by celý prosinec tady nebyl pouze o tomto kalendáři, to se nebojte :)

Stáli by jste tedy o to?
Děkuji za jakékoliv názory a komentáře :)

Štítky: ,