Nákupy - prosinec 2014

Krásný den všem!
Vítám vás u posledního článku tohoto roku. Další bude následovat až v lednu. Myslím, že se máte na co těšit od nového roku. Pokusím se přidávat pravidelně, zlepšit kvalitu článků, fotek a celkově blogu. Tak mi držte pěsti, aby se to povedlo. Jako malou ochutnávku můžu uvést, že se začátkem nového roku můžete těšit na článek o Yankee Candle, tipy na zimní dekoraci, update mé sbírky kosmetiky a laků na nehty, recenzi na Urban Decay Vice 3 paletku, anebo na What is in my phone TAG. Pokud Tě můj blog zaujal, nebo se těšíš na tyto články, určitě mě potěší další pravidelný čtenář! :)

Tento měsíc jsem skoro vůbec neutrácela. Nakupovala jsem věci pro své nejbližší, které jsem o Vánocích obdarovala. A taky pro Kikču do SWAPu.


První věc, kterou tu za prosinec mám je Yankee Candle s vůní Sugared Apple. Je to moje úplně první Yankee Candle, tedy ta velká ve skle. Cenu si už bohužel nepamatuju, ale bylo to okolo 430 Kč.



Dále jsem si pořídila přes votočvohoz jedno tílko s flitry a dvoje návleky na ruce. Tílko jsem pořídila na konci listopadu a dorazilo mi v prosinci. Stihla jsem v něm jít totiž ještě na oslavu narozenin, kterou jsem měla 6. prosince :)
Tílko stálo lehce nad stovku a sklidil úspěch. Návleky tak samo, pěkně mě zahřívají v posledních mrazivých dnech.



Dále tu mám prstýnky. Jedny klasické, jedny na konečky prstů. Jsou z Claire's. Jedny stály 269 Kč, druhé 199 Kč. Bohužel ale už nevím které stály kolik.



Poslední věc, kterou vám dnes ukážu je paletka Urban Decay Vice 3. Ano, budu s ní teď otravovat pořád, nemůžu si pomoct :D. Hrozně jsem si ji zamilovala. Mám ji z Ameriky, spolužačka tam má jednoho známého. Ona si koupila Naked 3, já teda zvolila Vice 3, protože je to limitka a nechtěla jsem, aby mi ji někdo vyfouknul jako loni Vice 2.
Samozřejmě je to UD, takže stála přes tisícovku.




A já se s vámi pro dnešní den a rok 2014 loučím. Přeji vám, aby se vám v novém roce splnilo všechno, co si přejete. Aby jste byli štastní, zdraví a měli okolo sebe hodně lásky. A moc to nepřehánějte dneska s alkoholem! Snad poslední noc v tomhle roce si užijete. Mějte se krásně.

Ahoj v roce 2015!

Štítky: , , ,