Vánoce 2014: InstaChristmas| Co mi Ježíšek naježil?| Co jsem si naježila z mého vlastního WISHLISTu?

Krásný první svátek vánoční všem!
Jaké byly vaše Vánoce? Doufám, že jste všichni byli se svými blízkými. Se svou rodinou, přáteli i zvířecími kamarády :)

Moje Vánoce jste mohli včera sledovat celý den na Instagramu. Kdo mě ještě nesleduje, může začít TADY. Budu za to moc ráda, jsem tam skoro pořád. Na instagramu jsem skoro závislá :D. Objevilo se tam pár vánočních fotek a některé ještě určitě přibudou :). Tady je malá ochutnávka ze včerejška.

http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/10844165_497072157101595_1631787484_n.jpg

A co jsem dostala od rodičů za dárečky? :)
Letos jsme na tom nebyli finančně zrovna nejlépe, proto "padla dohoda", že každý dostane tři dárky. Vánoce nejsou přece jenom o dárcích :)

Další hromadu dárků jsem dostala od Kristýnky v rámci SWAPu, který na blogu uvidíte zítra. Zítra mi zároveň přijede nejlepší kamarádka, tak třeba mi taky něco přiveze :D a strávíme spolu po roce celý den, tak nejspíše asi možná přidám nějaké fotky na instagram, pokud jí to nebude vadit :).
V sobotu mě čeká ještě návštěva u babičky, od té jsem už k Vánocům dostala peníze, které už byly dokonce i úspěšně utraceny :D.

První dárek, který jsem dostala je podložka pod notebook, kterou potřebuju už hrozně dlouho. Většinou se na seriály nebo DVD dívám v posteli, kde mám notebook volně položený na dece. Což by se správně nemělo dělat. Notebook se tím kazí, můj se přehřeje velmi rychle, vypne se a jde zapnout až tak po čtvrt hodině odpočinku. Proto mi naši vybrali tuto podložku pod notebook. Můžu si ho dát do postele a nemusím se bát, že se zase přehřeje :).
 

Dále jsem dostala tři páry náušnic, které jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu, což mi příjde vážně super :) Hlavně nějaké podobné těm fialovým jsem hledala už dlouho :)




Mamka pořád nevěděla, co mi má koupit. Tak jsem jí napsala seznam kosmetických (těch levnějších) paletek, které bych si přála. Vybrala si pro mě paletku od Sleeku a to Eyes & Cheeks Paletku See you at Midnight :) Která je opravdu krásná. Paletka obsahuje čtyři stíny z paletky Vintage Romance a dvě tvářenky :)



No a pokud sledujete můj instagram, tak už víte, co jsem si nadělila sama z mého dopisu pro Ježíška.
Tento dopis obsahoval šest věcí, které jsem si nechtěla nadělit přímo letos, ale výhledově ano. Za tyto Vánoce jsem stihla si pořídit dvě věci z toho wishlistu.
Je mi jasné, že ne všichni mají instagram, proto vám to ukážu i tady :)
(ceny budou uvedeny až v článku Nákupy - prosinec 2014, kde se tyto produkty objeví znovu).

Jako první jsem si pořídila konečně Yankee Candle svíčku. S vůní Sugared Apple. Zrovna jsem ji poprvé zapálila a něco určitě je na tom, že jsou to jedny z nejlepších svíček. Mám krásně provoněný celý pokoj :)





Druhou věcí, kterou jsem pořídila pro sebe je konečně věc od Urban Decay a nemůžu si ji vynachválit! Jedná se o Vice 3 paletku. Loni mi utekla dvojka, byla vyprodaná. Navíc v Česku je to věc nesehnatelná. Ale moje kamarádka já známého v Americe a už to bylo :)



No není nádherná? :)

O obou paletkách plánuji články, nebojte nepříjdete o recenze :) Pravděpodobně bude článek i o Yankee Candle.

Co jste dostali za dárky vy? :)


Štítky: , , , ,