Vánoční SWAP s Kristýnkou

Krásný druhý svátek vánoční!
Jak jsem slíbila ve včerejším článku, dnes se podíváme na to, co mi poslala Kris Týnka ve SWAPu. Měl to být původně swap s vánoční a zimní tématikou, ne vždy se to Kikče povedlo, ale to vůbec nevadí. Obě jsme balíček rozbalily na Štědrý den společně s ostatními dárky.

Kristýnko, chtěla bych Ti za všechny věci moc poděkovat. Všechno se mi líbí a udělala jsi mi balíčkem velkou radost :) ♥.


Takhle nějak to vypadalo v krabici (půlka věcí už byla rozbalených, protože mi až pozdě došlo, že bych to měla fotit :D). Kikča měla stejný nápad jako já, a to bylo, že jsme všechny dárečky jednotlivě zabalily :).




Dostala jsem krásné přání a dva dopisy. Jeden přímo pro mě, druhý se seznamem věcí, které mi Kikča poslala :). Krásně orámovaný kočičkama.

První co jsem si z balíčku vytáhla byly sáčky s čajem! Já čaje miluju, takže jsem včera rovnou jeden už zlikvidovala :D

 


Dále tam byl ještě jeden takový balíček. Kikča moc dobře ví, že mám ráda Paříž, takže mi koupila náušnice s Eiffelovkou (už mám s těmihle čtvery ^^ :D ) a dále i řetízek s Eifellovkou a ten je teda první co mám :)




Dostala jsem i něco k jídlu, a to sice dvě miniaturky Lotus pomazánky! :)





Dále jsem dostala sněžítko :))



Dále to byl vánoční lak na nehty a třpytky :))



Dále jsem dostala rtěnku, což je fakt super, protože já jsem rtěnková :D



Dále to byly svíčky a svícen, který vyrobila samotná Kikča :) A to srdíčko bylo moc hezký :)



Super je taky nahřívací polštářek :)



Tyto kvítky do koupele jsou super. Dneska jsem zrovna zkoušela ten červený...nevím proč jsem čekala, že se růžička rozpadne a budou lístky plavat ve vaně. Rozpustila se celá růžička, takže mírné zklamání, ale i tak to bylo fajn :)



Zápisník s motivem Paříže a tužka s motivem Londýna se mi taky líbí :)




 No a poslední věc, která mi udělala snad největší radost z celého balíčku, byla tato vůně :)




Ještě jednou moc děkuji za všechny věci :) Balíček mi udělal fakt radost :) Věci jsou krásné :) Co jsem poslala Kristýnce já, uvidíte na jejím blogu v nejbližší době :)

Štítky: , ,