DIY Motivační stránka v Diáři 2015


Ahoj Charmings!
Dneska si ukážeme, jak jsem si vytvořila motivační stránku v novém diáři. Otázkou je, zda mě bude opravdu motivovat :D.

Opět jsem pořádala "hon" na dokonalý diář. Bohužel, v Česku aby takový pohledal. Čekám na den, kdy skončím u drahého filofaxu :).
Předloňský diář mi vyhoval nejvíce. Měl krásný holčičí design, ten loňský byl na tom hůře, protože byl malý - opravdu malý. Oba můžete vidět na fotce :)


Letos jsem si pořídila modrobílý diář, stejné značky jako v roce 2013. Je tedy jasné, že mi bude vyhovovat i zevnitř. 



Jenomže diář mi přišel moc obyčejný. Tak jsem se rozhodla si ho trošku vylepšit. Nedopadlo to úplně podle mých představ, ale třeba to někoho inspiruje :)

Rozhodla jsem se, si na úvodní stranu napsat různé motivační věty. Asi si říkám, že když budu na dně, ráda se tam podívám. Nebo když se budu bát zkusit udělat něco nového a bláznivého, mrknu tam a řeknu si, že vyzkoušet se má vše :).



Tohle mi bylo málo, takže jsem diář potřela base coatem a nasypala na něj třpytky :)



Jak říkám, dopadlo to úplně jinak než jsem chtěla...ale ještě si s tím pohraju :)
Kdyby se někdo ptal, proč tam mám ty svorky - je to pro ozdobu, ale zároveň je to i praktické, když budete potřebovat mít více papírů u sebe a zrovna nebudete mít s sebou "koníka" :).

Ještě bych vám ráda ukázala jednu vychytávku, na kterou jsem použila washi pásky (ebay). Každý první den v měsíci jsem si vyzdobila washi páskou - pro lepší orientaci v diáři. Použila jsem fialovou, zelenou a růžovou, které jsem pak střídala :)



Vím, že jsem vás v dnešním DIY toho moc nenaučila, ale jako inspirace snad poslouží :)
Mějte se krásně! :)

Štítky: